Individualno svetovanje

Ena izmed oblik samozdravljenja za blažja akutna stanja (piki, alergije, poškodbe, menopavza, bradavice …) je homeopatija. V naši lekarni vam magistri farmacije s dodatnimi znanji s področja homeopatije pomagamo pri samozdravljenju.

Svetovanje za uporabo homeopatskih zdravil potrebuje svoj čas. Za izbiro pravega zdravila je ključen izčrpen pogovor o simptomih. Homeopatija je namreč celosten sistem zdravljenja in zahteva individualen pristop k zdravljenju vsakega posameznika, saj so za bolnike z enakimi bolezenskimi znaki primerna povsem različna homeopatska zdravila. Zato se za pravilno izbiro homeopatskega zdravila vedno osredotočimo na vsaj tri zanesljive znake bolezni, ki so nenavadni in za bolnika specifični. Pomembni so tudi dejavniki izboljšanja ali poslabšanja  simptomov, odziv in počutje bolnika, pa tudi vzrok za nastanek bolezni.

V naši lekarni imamo v ta namen ločen prostor za svetovanje, kjer se posvetimo le vam:
– pri pogovoru zagotavljamo zasebnost,
– svetovanje poteka v mirnem in prijetnem okolju.

NAMIG ZA NAŠE OBISKOVALCE

 

Ali potrebujete pomoč pri izbiri homeopatskih zdravil? Rezervirajte si svoj termin preko e-mail naslova: info@lekarna-ig.si ali telefona 01 28 02 376. Skupaj bomo našli rešitev.

 

close