Naravno

Bach Rescue (Rešilno zdravilo), bonboni

 

Pakiranje: 10 bonbonov

Blagovna znamka: Nelsons

 

Protistresna cvetna mešanica

»Obvladujem pričakovane in nepričakovane situacije.«

Opustim: stres v vseh oblikah

Pridobim: hitrejšo pomiritev, lažje obvladovanje situacije

 

5,54 z DDV

Prednosti

 

✓ Ne vsebujejo sladkorja.

✓ Dodana vitamina B5 in B12.

✓ Priročna oblika.

Opis

 

Poklicne obremenitve in obremenitve v privatnem življenju so vir vsakodnevnega stresa. Ob premagovanju teh izzivov nam pomagajo sproščenost, vedrina in mentalna moč. Inovativna kombinacija originalnih Bachovih cvetnih esenc Rescue in vitaminov B5 in B12 pripomorejo k mentalni moči, vedrini in sproščenosti vsakdanjika.

Uporaba: Zaužijte en bonbon po potrebi.

Garancija kakovosti:
Družinsko podjetje Nelsons ima najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue.

Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost:

  • Edine originalne Bachove kapljice.
  • Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
  • Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic vzgajajo na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach.
  • Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha, neprekinjeno že več kot 80 let.

Poreklo: Velika Britanija

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno