Akcija!

Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice

 

Avtor: Darja Lovšin
Jezik: slovenski
Št. strani
: 208
Leto izida: 2013
Vezava: mehka
Mere: 24×20 cm, 711 g

Nova kuharica Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice avtorice Darje Lovšin, prinaša najsodobnejša spoznanja o diabetični prehrani.

 

29,80 z DDV

Kategoriji: ,

Prednosti

 

✓ Povezuje tradicionalne slovenske jedi z načeli zdrave prehrane.

✓ Preizkušeni recepti.

✓ Splošno dostopna živila, da lahko tudi neizkušen kuhar pripravi zdrav in okusen obrok.

Opis

 

Nova kuharica Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice prinaša najsodobnejša spoznanja o diabetični prehrani in odlične recepte,  s katerimi Darja Lovšin, avtorica Velikega kuharskega vodnika za diabetike praktično povezuje jedi tradicionalne slovenske kuhinje s sodobnimi načeli zdrave prehrane. Tako nastaja zdrava slovenska kulinarika, katere zaščitni znak je okusnost. Po tej kuharici lahko kuhajo vsi, ki si želijo dolgo in zdravo življenje, saj je diabetična prehrana naravnost idealna zdrava prehrana za večino prebivalstva.

V uvodu nam avtorica predstavi mite in resnice o diabetični prehrani in glavne skupine živil. Razloži tudi pomembnost glikemičnega indeksa pri izboru hrane. V nadaljevanju pa nas čakajo okusni in zdravi recepti za vsak dan, kjer je poudarek na prehranskih vlakninah, z manj maščobami in soli.

“Knjiga Diabetična mala kosila, prigrizki in sladice vam bo pomagala pri spreminjanju življenjskega stila, še zlasti, če vas zanimajo najnovejša spoznanja o zdravi diabetični prehrani, kombiniranju jedi in obremenilnem vplivu živil na krvni sladkor. Potrebovali boste tudi veliko spodbude svojih najbližjih, zlasti pri uvajanju aktivnejšega dnevnega ritma.”
Darja Lovšin