Nuxe Aquabella čistilni gel z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo, 150 ml

 

Pakiranje: 150ml

Čistilni gel za mešano kožo, z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo. Odstranjuje prekomeren sebum in gladi nepravilnosti.

13,81 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Nuxe

Prednosti

 

✓ Vsebuje vsaj 85,3% naravnih sestavin.

✓ Ne vsebuje umetnih barvil,  mineralnih olj, silikonov, parafinov in ostalih derivatov nafte.

✓ Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih.

✓ Ne vsebuje parabenov.

✓ Ovojnina je okolju prijazna.

Opis

 

Čistilni gel za obraz z naravnimi modrimi mikro kapljicami kožo globinsko čisti brez učinka izsušitve. Čistilni gel z mikro čistilnimi delci vsebuje luščilne delce naravnega izvora. Njihova barva je pridobljena iz naravnega barvila intenzivno modrega minerala, najdenega v finem kamnu Lapis-lazuli. Iz dneva v dan gel odstranjuje prekomeren sebum in nepravilnosti na koži, zato ta postane čista, sveža in sijoča.
V dišavi, ki spominja na morsko sapico, se prepleta cvetlična sladkost jasmina z vodnimi notami kumar in mikavnim pridihom limone.

Način uporabe: 
Gel uporabljajte vsako jutro in večer. Za oreh gela iztisnite na dlan in ga s konicami prstov nanesite na
vlažno kožo (izogibajte se predelu okoli oči). Nato ga s krožnimi gibi nežno vmasirjate in izperite. Če pride v stik z očmi, jih
temeljito izperite. Da prihranite čas, ga lahko uporabljate tudi pod prho. Idealno ga je uporabiti pred Aquabella® losjonom za vlaženje, glajenje in krčenje por.

Sestava: 
Aktivne sestavine naravnega izvora: beli lokvanj, hialuronska kislin naravnega izvora, Naravni Blur kompleks (sladkor iz ovsa, izvleček iz zelene leče, izvleček kapucinke), delci mineralnega pudra, modre mikro kapljice.
Vsebuje vsaj 85,3 % sestavin naravnega izvora.

Garancija kakovosti:
Zgodba se začenja leta 1957, ko je pariški farmacevt, navdušen pristaš aromaterapije in fitoterapije, ustanovil NUXE. Leta 1989 je znamko prevzela Aliza Jabès in iz nje naredila veliko ime napredne kozmetike, ki povezuje naravo, zdravje in lepoto. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.
Zagotovljena varnost in dokazana učinkovitost: Varnost izdelkov Nuxe je preizkušena s številnimi testiranji, vendar brez poskusov na živalih. Testi učinkovitosti se opravljajo klinično pod nadzorom dermatologov.
Čutne dišave in nežne teksture: izdelki vsebujejo eterična olja, izbrana za povečanje čutnega ugodja. Poleg tega ima Nuxe izredno visoke zahteve glede kakovosti olj in rastlinskih maščob, s katerimi dosega neoporečno teksturo: oljnat otip, enostaven nanos in lahkotno vtiranje, ki kožo naredijo tako mehko, kot bi bila “druga koža”.
Spoštovanje narave – s preprostimi dejanji, se želimo še naprej trdno zavzemati za to stališče:
  • Okolju prijazni izdelki, ki z natančno formulacijo in optimizacijo ovojnin združujejo najboljše rezultate, varnost in manjši
    vpliv na okolje.
  • Odgovorno ravnanje z odpadnim materialom in manjša poraba papirja.
  • Realizacija  Bilan Carbone®, ki omogoča varčevanje z energijo in zmanjšanje učinka emisij toplogrednih plinov.
  • Zavzemamo se za zaščito čebel, zato sodelujemo s podjetjem “Un toit pour les abeilles” (“Dom za čebele”).

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno