Hur Sangue di Drago 21 Peel

 

Pakiranje: 200ml

Poživljajoče luščilo na osnovi ORIGANA, CIMETA in ČILIJA ter sveže nabranih in zmletih BRINOVIH JAGOD ima gladilni učinek in učinek proti gubam. Primerno je za povešeno in strijasto kožo na trebuhu in zadnjici ter za nepravilnosti na koži obraza.

 

50,00 z DDV

Ni na zalogi

Kategoriji: , Blagovna znamka: Hur

Prednosti

Certificirana organska kozmetika.
Izdelek spada v skupino Pure Natural.

 

 

 

 Naravne in bio-sestavine prihajajo iz okoliških kmetij, kar zagotavlja kratke dobavne poti.

✓ Ne vsebujejo parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEG-ov, SLS-jev.

✓ Ni testirano na živalih.

✓ Pakirano brez odvečne embalaže.

✓ Uporabljene surovine imajo kratke proizvodne poti, saj jih pridelujejo in žanjejo na kontroliranih površinah florentinskih vrtov.

✓ Izdelek namenjen pozornim in zahtevnim strankam, ki dajo prednost naravnemu izdelku, narejenemu na podlagi dolgoletnih izkušenj.

 

ALI VESTE,

katere sestavine v kozmetičnih izdelkih vaša koža dobro prenaša? Če želite najti najprimernejši izdelek za vašo kožo, se lahko naročite na EKSKLUZIVNI ENCIMSKI TEST, ki ga pri nas opravi strokovnjak, izobražen s strani Laboratori Hur. Želite izvedeti več?

Opis

 

Uporaba: Luščilo nanesemo na kožo, nežno vtremo in pustimo delovati od ene do 10 minut, odvisno od tipa kože, izperemo in otremo.

Rok uporabe: 7 mesecev po odprtju
Hraniti pri temperaturi do: +33°C
Lipidni status/faktor: 21
pH: 3

Aktivne učinkovine:
 • med > vlaži;
 • plovec > ima mehanski učinek;
 • origano > odvaja vodo;
 • brinove jagode > učvrstijo;
 • ingver > deluje na limfni sistem;
 • mlečna kislina > tvori kislino;
 • lanolin > mehča;
 • glikolna kislina > ima keratolični učinek;
 • čili > vzpodbuja krvni obtok;
 • cimet > poživlja;

Sestavine: 
Aqua (Water), Mel (Honey), Sodium Chloride, Pumice, Lactic Acid, Zingiber Officinale (Ginger) Root Powder, Juniperus Communis Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf, Glycerin, Propanediol, Peg-75 Lanolin, Glycolic Acid, Alcohol, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Propolis Wax, Juglans Regia (Walnut) Shell Extract, Styrax Benzoin Resin Extract, Capsicum Frutescens Fruit, Cinnamomum Zeylanicum Bark Powder, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Bud Powder, Eugenol, Linalool, Limonene, Ascorbic Acid, Citric Acid, Xanthan Gum, P-anisic Acid, Benzyl Benzoate, Levulinic Acid, Daemonorops Draco Blume, Sodium Levulinate.

Poreklo: Firenze, Italija

Garancija kakovosti:
Ustanovitelj Laboratori Hur je priznani kozmetolog, Roberto Bonfanti, ki s svojo izredno naklonjenostjo do naravnih sestavin, kot so cvetlice, začimbe in sadje, že 30 let ustvarja ekskluzivno kozmetično linijo za obraz in telo. Blagovno znamko Hur® je razvil  v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki prestižnih italijanskih univerz s področja biologije, farmacije in kozmetologije, ki neprestano zbirajo, preizkušajo in ocenjujejo vse podatke o surovinah in izdelkih, ter iščejo alternativne rešitve za združevanje narave, tradicije in tehnologije. Izdelava izdelkov ustreza najstrožjim predpisom Dobre proizvodne prakse.

Formule so rezultat neskončnih prizadevanj in izkušenj, namenjenih razvoju in odkrivanju napredne biotehnologije. Kozmetika Hur je namenjena ozaveščenim in zahtevnim strankam, ki dajejo prednost kvalitetnim naravnim izdelkom, narejenih na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Prednost izdelkov Hur je povezana s tremi osnovnimi lastnostmi:

 1. Svežina – izdelki imajo kratke dobavne poti, saj so pridelani na lokalnih kmetijah,
 2. Toleranca – koža izdelke dobro prenaša, saj so izdelani iz naravnih, lokalnih sestavin,
 3. Rezultati – izdelki imajo visoko vsebnost zelo učinkovitih fito derivatov.

 Sestavine Hurovih kozmetičnih izdelkov so pridobljene neposredno na toskanskem podeželju pri izbranih proizvajalcih, ki izpolnjujejo zahtevano raven kakovosti. Preglede za Bio-Certifikat opravljajo ustanove IMC (Istituto Mediterraneo di Certificazione), BIOAGRICERT in ICEA. Glede na sestavo in namen, podeli Laboratori Hur svojim izdelkom enega od treh certifikatov, vsi pa zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in učinkovitost.

 • Pure Bio: Bio sestavine iz ekoloških kmetij so pridelane v duhu italijanske pridelovalne in prehrambene tradicije. Ne vsebujejo parfumov, parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEGov, SLSjev, BHA, BHT in živalskih derivatov.
 • Pure Natural: Naravne in bio-sestavine prihajajo iz okoliških kmetij, kar zagotavlja kratke dobavne poti. Ne vsebujejo parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEG-ov, SLS-jev.
 • Pure Result: Sestavine za domačo in profesionalno uporabo. Ne vsebujejo parabenov in konzervansov BHA IN BHT.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno