Fitoval dermatološki losjon proti izpadanju las

 

Pakiranje: 2x 40 ml (16 nanosov)

Patentirana formula dermatološkega losjona Fitoval z izjemno kombinacijo treh rastlinskih aktivnih sestavin je namenjena uporabi pri čezmernem izpadanju in izgubi gostote las.

9,12

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Patentirana formula.

✓ Dermatološki losjon se hitro vpije in ne masti las ter lasišča.

✓ Brez spiranja.

✓ Možnost celostnega pristopa – sočasna uporaba šampona in kapsul iz iste linije.

Opis

Patentirana formula dermatološkega losjona z izjemno kombinacijo treh rastlinskih aktivnih sestavin učinkuje globinsko:

  • Eskulin in ksimeninska kislina povečujeta prekrvavljenost tkiv, ki obdajajo lasno korenino in posledično izboljšujeta oskrbo s hranilnimi snovmi.
  • Lavrinska kislina zavira postopno zmanjševanje lasnega mešička in tako zagotavlja boljšo prehranjenost las.

Rezultati kažejo, da uporaba dermatološkega losjona poveča število las v rastni fazi in poveča razmerja med številom lasnih mešičkov v rastni fazi in fazi mirovanja za 42%. Losjon tako ohranja aktivne lasne mešičke in s tem daljša življensko dobo las. Učinek se je pokazal tudi v povečanju gostote las.*

* Vir: ocena učinkovitosti dermatološkega losjona, dermatološka klinika v Italiji

Pri povečanem izpadanju las priporočamo sočasno uporabo še dveh izdelkov iz linije, in sicer Fitoval – dermatološki šampon in kapsule proti izpadanju las.

Odmerjanje in način uporabe:
  • 5 ml losjona enkrat na dan ali vsaj trikrat na teden vmasirajte v suho lasišče. Ne spirajte.

Priporočamo kot dodatno, intenzivno nego pri izrazitejšem, čezmernemu izpadanju las. Losjon uporabljajte 3 mesece zapored. Postopek ponovite spomladi in jeseni.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestavine: Alcohol denat., Aqua, Esculin, Xymenynic Acid, Lauric Acid, BHT, Citric Acid.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo:Pred uporabo natančno preberite navodilo! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.