Nuxe Best Seller darilni set

 

Blagovna znamka: Nuxe

 

NUXE »must have« izdelki!

24,00

Kategorije: , , , Blagovna znamka: Nuxe

Opis

V paketu najbolj priljubljenih NUXE izdelkov najdete najboljše za nego vaše kože – stekleničko vsestranskega Čudežnega suhega olja Huile Prodigieuse® (30 ml), medeni balzam za ustnice Rêve de Miel® s propolisom, ki je idealen za vso družino, kremo za roke in nohte Rêve de Miel® in vlažilno kremo Crème Fraîche de Beauté®, ki ščiti kožo pred onesnaženjem in prezgodnjim staranjem.

Paket vsebuje:

  • Rêve de Miel® Baume lèvres au miel ultra-nourrissant et réparateur, 15 g. Medeni balzam za ustnice – izjemno hranilen in obnavljajoč. Nova formula. Nega s koncentratom učinkovite moči medu, propolisa in dragocenih olj, nemudoma ublaži, intenzivno globinsko hrani in pomaga obnavljati suhe ustnice.
  • Huile Prodigieuse®, 30 ml. Čudežno suho olje za vsestransko uporabo. Za obraz, telo in lase. Za vse tipe kože. Naravno olje z antioksidacijsko močjo, ki hrani in ščiti kožo ter jo naredi še bolj čudovito. Njegova edinstvena suha tekstura in ikonska dišava nudita resnično čutno doživetje.
  • Rêve de Miel® Crème mains et ongles, 30 ml. Krema za roke in nohte. Krema, ki ovije vaše roke v nežno tančico medu in dragocenih rastlinskih olj ter jih obnavlja in hrani.
  • Crème Fraîche de Beauté Crème hydratante 48H, 15 ml. 48-urna vlažilna krema za obraz. Za normalno kožo. 48-urna vlažilna krema s prefinjenimi mlečnimi in rastlinskimi notami prepoji vašo kožo  s svojo naravno učinkovitostjo in jo ščiti pred onesnaženostjo. Nanesite zjutraj in/ali zvečer na obraz in vrat.

.