Bio Beaute lahka emulzija s celicami klementin, 40 ml

 

Pakiranje: 40ml

Nova, 100% učinkovita tekstura, ki se ob nanosu dobesedno stopi in nudi učinek “druge kože”. Za normalno in mešano kožo.

 

22,27

Kategoriji: , Blagovna znamka: Bio Beaute by Nuxe

Prednosti

 

✓ 98,8% sestavin naravnega izvora, 72,4% sestavin pridobljenih z bio kmetijstvom.

✓ Certificirana organska kozmetika.

✓ Ne vsebuje alkohola.

✓ Ne vsebuje parabenov.

Opis

 

Emulzija za glajenje in 24-urno vlaženje normalne in mešane kože. Nega, ki je plod inovacij Bio-Beaute, s kombinacijo naravnih celic klementin in cvetnih listov bio maka (registriran patent) nudi popolno  24-urno vlaženje. Z izvlečki hruškinih pečk vidno gladi gubice, ki nastanejo zaradi dehidracije kože. Koža bo ponovna prožna, mehka in čvrsta.
Učinkovitost in toleranca sta testirani na normalni do mešani koži pod dermatološkim nadzorom. Koža je bolj nežna, mehka ter udobna.

Način uporabe: Zjutraj in/ali zvečer izdelek nanesite na temeljito očiščen obraz in vrat.

Sestava: Rastlinske sestavine in/ali glavne bio certificirane sestavine so naravne celice klementin, cvetni listi bio maka– ekskluzivni patent in izvleček hruškinih pečk.

Garancija kakovosti: Bio-Beaute by Nuxe nudi formule, ki vsebujejo do 98% sestavin pridobljenih z bio kmetijstvom. Za naše izdelke jamči certifikat Ecocert® in oznaka Cosmébio®. Vse od svojega nastanka, Bio-Beaute presega najmanjše količine, ki jih določa listina Ecocert® in ponuja izdelke z visoko vsebnostjo sestavin naravnega izvora => v povprečju 99.1% , sestavin, pridobljenih z bio kmetijstvom => v povprečju 52.0% in minimalno vsebnostjo sintetičnih sestavin => maksimalno 2%.
Bio-Beaute by Nuxe spoštuje poseben etični pakt, ki vsebuje 4 načela:

  • BIO KONCEPT: Bio Beaute se zavezuje, da izbira surovine naravnega izvora – brez mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil, parabenov in glikolnih etrov.
  • BIO UČINKOVITOST: Bio Beaute se zavezuje, da nudi izdelke visoke učinkovitosti in varnosti – visoka koncentracija aktivnih sestavin, klinični testi izvedeni na prostovoljcih pod nadzorom dermatologov, visoka toleranca do kože in oči in nekomedogene formule.
  • BIO UŽITEK: Bio Beaute se zavezuje k brezhibni kakovosti – izjemne teksture in 100% naravne dišave.
  • EKO ODGOVORNOST: Bio Beaute se zavezuje, da ohranja naravna bogastva. Prednost imajo reciklirni sestavni deli. Ovojnina je izdelana v skladu z zaščito gozdov, na ovojnino tiskamo z rastlinskimi črnili in pomanjšali smo njeno velikost. Navodila za uporabo postopno krajšamo z namenom manjše porabe papirja.

Poreklo: Francija