Bio Beaute svilnata BB krema 01 svetel odtenek, 30 ml

 

Pakiranje: 30ml

Koži nudi popolnost in ima vsestransko korekcijsko delovanje z izvlečkom breskve in mineralnimi pigmenti. Svetel odtenek.

 

15,15

Kategoriji: , Blagovna znamka: Bio Beaute by Nuxe

Prednosti

 

✓ 99,2% sestavin naravnega izvora, 52,6% sestavin pridobljenih z bio kmetijstvom.

✓ Certificirana organska kozmetika.

✓ Ne vsebuje alkohola.

✓ Ne vsebuje parabenov.

Opis

 

Bio Beaute BB krema vsebuje izvleček breskve, ki vsakodnevno 24-urno vlaži kožo in jo ščiti pred zunanjimi agresivnimi dejavniki, saj nudi zaščito pred UV in deluje antioksidacijsko. Dan za dnem korigira temne madeže in rdečico z izvlečkom belega čaja, izvleček bio borovnice pa poenoti polt in ji povrne sijaj. Njena inovativna tekstura “druge kože” se takoj po nanosu prelije s kožo in prekrije nepravilnosti, gladi gube in fine linije, poenoti polt in matira kožo z naravnimi mineralni pigmenti in izvlečkom, pridobljenim iz biomimetičnega rastlinskega olja. Koži nudi naraven izgled, ki ne deluje kot maska in dolgotrajno 12-urno obstojnost.

Način uporabe: BB kremo nanesite zjutraj na čisto kožo – samostojno ali čez dnevno kremo.
Poseben način nanašanja:
1. V dlan iztisnite kremo v velikosti lešnika in jo ogrejte med dlanmi.
2. Kremo nanesite z glajenjem od sredine obraza navzven.
3. Če želite skriti podočnjake, kremo nanesite na predel pod očmi s konicami prstov z nežnim tapkanjem in  glajenjem navzven.

Sestava: Rastlinske sestavine in/ali glavne bio certificirane sestavine so izvleček bio breskve, belega čaja in bio borovnice, mineralni filtri, naravni mineralni pigmenti, izvleček iz biomimetičnega rastlinskega olja in naravni mineralni puder.

Garancija kakovosti: Bio-Beaute by Nuxe nudi formule, ki vsebujejo do 98% sestavin pridobljenih z bio kmetijstvom. Za naše izdelke jamči certifikat Ecocert® in oznaka Cosmébio®. Vse od svojega nastanka, Bio-Beaute presega najmanjše količine, ki jih določa listina Ecocert® in ponuja izdelke z visoko vsebnostjo sestavin naravnega izvora => v povprečju 99.1% , sestavin, pridobljenih z bio kmetijstvom => v povprečju 52.0% in minimalno vsebnostjo sintetičnih sestavin => maksimalno 2%.
Bio-Beaute by Nuxe spoštuje poseben etični pakt, ki vsebuje 4 načela:

  • BIO KONCEPT: Bio Beaute se zavezuje, da izbira surovine naravnega izvora – brez mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil, parabenov in glikolnih etrov.
  • BIO UČINKOVITOST: Bio Beaute se zavezuje, da nudi izdelke visoke učinkovitosti in varnosti – visoka koncentracija aktivnih sestavin, klinični testi izvedeni na prostovoljcih pod nadzorom dermatologov, visoka toleranca do kože in oči in nekomedogene formule.
  • BIO UŽITEK: Bio Beaute se zavezuje k brezhibni kakovosti – izjemne teksture in 100% naravne dišave.
  • EKO ODGOVORNOST: Bio Beaute se zavezuje, da ohranja naravna bogastva. Prednost imajo reciklirni sestavni deli. Ovojnina je izdelana v skladu z zaščito gozdov, na ovojnino tiskamo z rastlinskimi črnili in pomanjšali smo njeno velikost. Navodila za uporabo postopno krajšamo z namenom manjše porabe papirja.

Poreklo: Francija