Nuxe Aquabella vlažilna emulzija za matiranje, glajenje in prikrivanje nepravilnosti, 50 ml

 

Pakiranje: 50ml

Vlažilna emulzija za matiranje, glajenje in prikrivanje nepravilnosti, vlaži suha področja in matira mastna področja obraza. Za mešano kožo.
i

26,20 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Nuxe

Prednosti

 

✓ Vsebuje vsaj 93,5% naravnih sestavin.

✓ Ne vsebuje umetnih barvil,  mineralnih olj, silikonov, parafinov in ostalih derivatov nafte.

✓ Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih.

✓ Ne vsebuje parabenov.

✓ Ovojnina je okolju prijazna.

Opis

Vlažilna emulzija z lahko teksturo se v stiku s kožo stopi in ustvari izjemno svež občutek »gole kože«. Zagotavlja ciljno delovanje, prilagojeno potrebam različnih predelov obraza: vlaži suhe predele (beli lokvanj in glicerin), hkrati pa matira mastne predele (silicijev prah). Koža je zglajena, matirana in osvežena že po prvem nanosu.
V dišavi, ki spominja na morsko sapico, se prepleta cvetlična sladkost jasmina z vodnimi notami kumar

in mikavnim pridihom limone.

Način uporabe: Emulzijo zjutraj in/ali zvečer ogrejte med dlanmi in z obema dlanema nanesite po obrazu in vratu, in sicer po uporabi Aquabella čistilnega gela z mikro čistilnimi delci in Aquabella losjona za vlaženje, glajenje in krčenje por.

Sestava: Aktivne sestavine naravnega izvora: beli lokvanj, Naravni Blur kompleks (sladkor iz ovsa, izvleček iz zelene leče, izvleček kapucinke), mineralni puder, ki matira.
Vsebuje vsaj 93,5 % sestavin naravnega izvora.

Garancija kakovosti:

Zgodba se začenja leta 1957, ko je pariški farmacevt, navdušen pristaš aromaterapije in fitoterapije, ustanovil NUXE. Leta 1989 je znamko prevzela Aliza Jabès in iz nje naredila veliko ime napredne kozmetike, ki povezuje naravo, zdravje in lepoto. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.
Zagotovljena varnost in dokazana učinkovitost: Varnost izdelkov Nuxe je preizkušena s številnimi testiranji, vendar brez poskusov na živalih. Testi učinkovitosti se opravljajo klinično pod nadzorom dermatologov.
Čutne dišave in nežne teksture: izdelki vsebujejo eterična olja, izbrana za povečanje čutnega ugodja. Poleg tega ima Nuxe izredno visoke zahteve glede kakovosti olj in rastlinskih maščob, s katerimi dosega neoporečno teksturo: oljnat otip, enostaven nanos in lahkotno vtiranje, ki kožo naredijo tako mehko, kot bi bila “druga koža”.
Spoštovanje narave – s preprostimi dejanji, se želimo še naprej trdno zavzemati za to stališče:
  • Okolju prijazni izdelki, ki z natančno formulacijo in optimizacijo ovojnin združujejo najboljše rezultate, varnost in manjši
    vpliv na okolje.
  • Odgovorno ravnanje z odpadnim materialom in manjša poraba papirja.
  • Realizacija  Bilan Carbone®, ki omogoča varčevanje z energijo in zmanjšanje učinka emisij toplogrednih plinov.
  • Zavzemamo se za zaščito čebel, zato sodelujemo s podjetjem “Un toit pour les abeilles” (“Dom za čebele”).

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno