Akcija!

Nuxe Best Seller darilni set

 

NUXE »must have« izdelki!

 

43,31 22,90

Prednosti

✓ Ne vsebuje umetnih barvil,  mineralnih olj, silikonov, parafinov in ostalih derivatov nafte.

✓ Ne vsebuje sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih.

✓ Ne vsebuje parabenov.

Opis

 

V paketu najbolj priljubljenih NUXE izdelkov najdete najboljše za nego vaše kože – stekleničko vsestranskega Čudežnega suhega olja Huile Prodigieuse® (30 ml), stekleničko Čudežnega suhega olja z zlatim leskom Huile Prodigieuse® (10 ml), medeni balzam za ustnice Rêve de Miel® s propolisom, ki je idealen za vso družino in vlažilno kremo Crème Fraîche de Beauté®, ki ščiti kožo pred onesnaženjem in prezgodnjim staranjem.

Paket vsebuje:

  • Rêve de Miel® Baume lèvres au miel ultra-nourrissant et réparateur, 15 g. Medeni balzam za ustnice – izjemno hranilen in obnavljajoč. Nova formula. Nega s koncentratom učinkovite moči medu, propolisa in dragocenih olj, nemudoma ublaži, intenzivno globinsko hrani in pomaga obnavljati suhe ustnice.
  • Huile Prodigieuse®, 30 ml. Čudežno suho olje za vsestransko uporabo. Za obraz, telo in lase. Za vse tipe kože. Naravno olje z antioksidacijsko močjo, ki hrani in ščiti kožo ter jo naredi še bolj čudovito. Njegova edinstvena suha tekstura in ikonska dišava nudita resnično čutno doživetje.
  • Huile Prodigieuse® Or, 10 ml. Čudežno suho olje z zlatim leskom za vsestransko uporabo. Za vse tipe kože. V enem samem koraku čudežno suho olje z zlatim leskom nahrani, poskrbi za satenast občutek in nudi sijaj obrazu , telesu in lasem. Krasijo ga subtilni zlati delci.
  • Crème Fraîche de Beauté Crème hydratante 48H, 30 ml. 48-urna vlažilna krema za obraz. Za normalno kožo. 48-urna vlažilna krema s prefinjenimi mlečnimi in rastlinskimi notami prepoji vašo kožo  s svojo naravno učinkovitostjo in jo ščiti pred onesnaženostjo. Nanesite zjutraj in/ali zvečer na obraz in vrat.

 

.

Morda vam bo prav tako všeč…