Naravno

Hur Carrot Cream Sun Care

 

Pakiranje: 100ml

Bio antioksidativna krema za pred sončenjem z BETA KAROTINOM in VITAMINOM C. Idealna je za uporabo nekaj dni pred daljšo izpostavljenostjo soncu ali kot krema za po sončenju. Koži obraza in telesa daje enakomerno in sijočo barvo, jo navlaži in ne pušča mastnega sloja

 

44,10

Kategoriji: , Blagovna znamka: Hur

Prednosti

Certificirana organska kozmetika.
Izdelek spada v skupino Pure Bio.

 

 

 

✓ Bio sestavine iz ekoloških kmetij so pridelane v duhu italijanske pridelovalne in prehrambene tradicije.

✓ Ne vsebujejo parfumov, parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEGov, SLSjev, BHA, BHT in živalskih derivatov.

✓ Ni testirano na živalih.

✓ Pakirano brez odvečne embalaže.

✓ Uporabljene surovine imajo kratke proizvodne poti, saj jih pridelujejo in žanjejo na kontroliranih površinah florentinskih vrtov.

✓ Izdelek namenjen pozornim in zahtevnim strankam, ki dajo prednost naravnemu izdelku, narejenemu na podlagi dolgoletnih izkušenj.

 

ALI VESTE,

katere sestavine v kozmetičnih izdelkih vaša koža dobro prenaša? Če želite najti najprimernejši izdelek za vašo kožo, se lahko naročite na EKSKLUZIVNI ENCIMSKI TEST, ki ga pri nas opravi strokovnjak, izobražen s strani Laboratori Hur. Želite izvedeti več?

Opis

 

Uporaba: Kremo nanesemo na kožo obraza in telesa, se posončimo za 10 minut na dan ali pa jo uporabimo kot kremo za po sončenju.

Rok uporabe: 7 mesecev po odprtju
Hraniti pri temperaturi do: 35°C
pH: 4

Sestavine: 
Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Caprae Lac (Goat Milk), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Squalane, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Helichrysum Italicum Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Stearate, Stearyl Glycyrrhetinate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/leaf/stem Extract, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Cera Alba (Beeswax), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Zinc Oxide, Citric Acid, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Zea Mays (Corn) Oil, Xanthan Gum, Algin, Beta-carotene, Crocus Sativus Flower.

Poreklo: Firenze, Italija

Garancija kakovosti:
Ustanovitelj Laboratori Hur je priznani kozmetolog, Roberto Bonfanti, ki s svojo izredno naklonjenostjo do naravnih sestavin, kot so cvetlice, začimbe in sadje, že 30 let ustvarja ekskluzivno kozmetično linijo za obraz in telo. Blagovno znamko Hur® je razvil  v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki prestižnih italijanskih univerz s področja biologije, farmacije in kozmetologije, ki neprestano zbirajo, preizkušajo in ocenjujejo vse podatke o surovinah in izdelkih, ter iščejo alternativne rešitve za združevanje narave, tradicije in tehnologije. Izdelava izdelkov ustreza najstrožjim predpisom Dobre proizvodne prakse.

Formule so rezultat neskončnih prizadevanj in izkušenj, namenjenih razvoju in odkrivanju napredne biotehnologije. Kozmetika Hur je namenjena ozaveščenim in zahtevnim strankam, ki dajejo prednost kvalitetnim naravnim izdelkom, narejenih na podlagi dolgoletnih izkušenj.

Prednost izdelkov Hur je povezana s tremi osnovnimi lastnostmi:

  1. Svežina – izdelki imajo kratke dobavne poti, saj so pridelani na lokalnih kmetijah,
  2. Toleranca – koža izdelke dobro prenaša, saj so izdelani iz naravnih, lokalnih sestavin,
  3. Rezultati – izdelki imajo visoko vsebnost zelo učinkovitih fito derivatov.

Sestavine Hurovih kozmetičnih izdelkov so pridobljene neposredno na toskanskem podeželju pri izbranih proizvajalcih, ki izpolnjujejo zahtevano raven kakovosti. Preglede za Bio-Certifikat opravljajo ustanove IMC (Istituto Mediterraneo di Certificazione), BIOAGRICERT in ICEA. Glede na sestavo in namen, podeli Laboratori Hur svojim izdelkom enega od treh certifikatov, vsi pa zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in učinkovitost.

  • Pure Bio: Bio sestavine iz ekoloških kmetij so pridelane v duhu italijanske pridelovalne in prehrambene tradicije. Ne vsebujejo parfumov, parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEGov, SLSjev, BHA, BHT in živalskih derivatov.
  • Pure Natural: Naravne in bio-sestavine prihajajo iz okoliških kmetij, kar zagotavlja kratke dobavne poti. Ne vsebujejo parabenov, silikonov, mineralnih olj, PEG-ov, SLS-jev.
  • Pure Result: Sestavine za domačo in profesionalno uporabo. Ne vsebujejo parabenov in konzervansov BHA IN BHT.