Unique Beauty Pena za utrditev pričeske

Pakiranje: 150ml

Blagovna znamka: Unique Beauty

 

Močna ekološka pena primerna za vse vrste las, za obstojno pričesko in z aloe vero za istočasno nego las.

13,99

Kategoriji: , Blagovna znamka: Unique Beauty

Prednosti

 

✓ 10% ekoloških sestavin, 99% naravnih sestavin.

✓ Ekološki certifikat Ecocert.

✓ Ne vsebuje parabenov, lanolina, propilen glikola, SLS/SLES, formaldehida, EDTA, naftnih derivatov, sintetičnih barvil in dišav, gensko spremenjenih organizmov ali nano delcev.

✓ Embalaža je razgradljiva in se lahko reciklira.

✓ Surovine in izdelki niso preizkušeni na živalih ter so certificirani s strani Cruelty Free International.

✓ Znamka osredotočena na ekologijo, trajnostni razvoj in temelječ na načelih pravične trgovine.

Opis

 

Ekološka pena, brez alkohola in dišav, za obstojno pričesko. Z aloe vero za istočasno nego las. Vašim lasem daje polnost, strukturo in sijaj. Omogoča enostavno oblikovanje in dolgotrajen obstoj pričeske. Vsebuje:

  • Aloe vera – regenerira in hidrira, naredi lase bolj voljne, gladke in sijoče,
  • Šelak (Shellac) – smola, izloček žuželk Kerria Lacca, naravni utrjevalec pričeske, za živahne in sijoče lase.

 

Način uporabe: Pred uporabo dobro pretresite. Uporabite na vlažnih ali suhih laseh. Majhno količino pene nanesite v dlan in peno s prsti razporedite od korenin do konca las, nato oblikujte pričesko kot običajno.

Sestava: Aqua (Water) (Eau), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Shellac, Glyceryl Caprylate, Potassium Hydroxide.*Sestavine iz ekološkega kmetovanja.

Garancija kakovosti:
Podjetje Unique Products, majhno dansko družinsko podjetje je razvilo vrsto okolju prijaznih kozmetičnih izdelkov, ki se vsi proizvajajo lokalno v majhnem danskem mestu Fredericia, mestecu, kjer bujna zelena pokrajina in griči navdihujejo delovanje malih, a izjemno inovativnih podjetij.
Blagovna znamka Unique Beauty ne le sledi, temveč presega ekološke standarde v kozmetični panogi, saj njihova poslovna filozofija sledi holističnim principom. Ne samo, da imajo vsi njihovi izdelki mednarodni ekološki Ecocert certifikat, tudi vso potrebno energijo proizvedejo z mlini na veter in so nosilci certifikata TRE-FOR. Uporabljajo svoja lastna, Ecocert certificirana ekološka čistilna sredstva, izbirajo surovine iz trajnostnih virov, pravične trgovine in lokalne danske pridelave, za svoje poslovne partnerje pa izbirajo le tiste, ki se tudi sami držijo načel trajnostnega delovanja in varovanja okolja. V letu 2011 je zato Unique Products osvojil prestižno nagrado Best of Cosmoprof Green Prize »Best Environmental Engagement through Eco Production Practices«.

Poreklo: Danska

Opozorila:  Samo za zunanjo uporabo. Hraniti izven dosega otrok.