Bio Beaute obarvano mazilo za obnavljanje ustnic – z odtenkom rožnate breskve, 15 ml

 

Pakiranje: 15ml

Nega ustnic, ki je 100 % naravnega izvora in vsebuje certifikat bio ter nudi obnovo in hranjenje ter obarvanje z nežnim odtenkom. Za suhe ali razpokane ustnice.

 

11,56

Kategoriji: , Blagovna znamka: Bio Beaute by Nuxe

Prednosti

 

✓ 100% sestavin naravnega izvora, 44,4% sestavin pridobljenih z bio kmetijstvom.

✓ Certificirana organska kozmetika.

✓ Ne vsebuje alkohola.

✓ Ne vsebuje parabenov.

Opis

 

Ustnice obarva z odtenkom rožnate breskve in vašemu nasmehu nudi svežino in sijaj.
Balzam je 100% naravnega izvora in ima odtenek rožnate breskve. Suhe in razpokane ustnice obnavlja in hrani. Bio marelično maslo in bio karitejevo maslo ustnice obnavljata, medtem ko jih izvlečki olj bio breskev in bio malin hranijo. Izjemna poslatica vsebuje svež in saden okus po breskvah in hruškah ter vonj po malinah in vaniliji. Slastna kremna tekstura ni lepljiva in ustnicam poda božansko naraven sijoč izgled!
Ustnice so intezivno nahranjene, poškodovane in razpokane ustnice pa so takoj obnovljene.

Način uporabe: Nanesite kadarkoli čez dan in vaše ustnice bodo sijoče in temeljito nahranjene.

Sestava: Rastlinske sestavine in/ali glavne bio certificirane sestavine so bio marelično maslo, bio karitejevo maslo, oljni izvleček bio breskve in oljni izvleček bio maline.

Garancija kakovosti: Bio-Beaute by Nuxe nudi formule, ki vsebujejo do 98% sestavin pridobljenih z bio kmetijstvom. Za naše izdelke jamči certifikat Ecocert® in oznaka Cosmébio®. Vse od svojega nastanka, Bio-Beaute presega najmanjše količine, ki jih določa listina Ecocert® in ponuja izdelke z visoko vsebnostjo sestavin naravnega izvora => v povprečju 99.1% , sestavin, pridobljenih z bio kmetijstvom => v povprečju 52.0% in minimalno vsebnostjo sintetičnih sestavin => maksimalno 2%.
Bio-Beaute by Nuxe spoštuje poseben etični pakt, ki vsebuje 4 načela:

  • BIO KONCEPT: Bio Beaute se zavezuje, da izbira surovine naravnega izvora – brez mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil, parabenov in glikolnih etrov.
  • BIO UČINKOVITOST: Bio Beaute se zavezuje, da nudi izdelke visoke učinkovitosti in varnosti – visoka koncentracija aktivnih sestavin, klinični testi izvedeni na prostovoljcih pod nadzorom dermatologov, visoka toleranca do kože in oči in nekomedogene formule.
  • BIO UŽITEK: Bio Beaute se zavezuje k brezhibni kakovosti – izjemne teksture in 100% naravne dišave.
  • EKO ODGOVORNOST: Bio Beaute se zavezuje, da ohranja naravna bogastva. Prednost imajo reciklirni sestavni deli. Ovojnina je izdelana v skladu z zaščito gozdov, na ovojnino tiskamo z rastlinskimi črnili in pomanjšali smo njeno velikost. Navodila za uporabo postopno krajšamo z namenom manjše porabe papirja.

Poreklo: Francija