A. Vogel Dentaforce ustna voda, 100ml

 

Pakiranje: 100ml

Dentaforce zeliščna ustna voda razkužuje usta, krepi dlesni in daje dolgotrajen svež dah. V pomoč vam bo pri občutljivih, krvavečih dlesnih, ki npr. pogosto krvavijo ob čiščenju zob s ščetko ali nitko.

 

8,66 z DDV

Kategorija: Blagovna znamka: A. Vogel

Prednosti

 

✓ Izdelano po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja.

✓ Razkužuje, krepi dlesni in hkrati daje dolgotrajen svež dah.

✓ Izdelek naravnega izvora.

Opis

 

Vam dlesni ob ščetkanju zob s ščetko ali pri uporabi zobne nitke pogosto krvavijo? Dentaforce zeliščna ustna voda vam je lahko v pomoč pri omenjenih težavah, saj razkužuje, krepi dlesni in hkrati daje dolgotrajen svež dah. Tudi če nimate težav, je lahko del splošne zobne in ustne nege.
Pripravljena je na osnovi vode, alkohola, izvlečkov ratanije, sladkega janeža, poprove mete, rdečega sandalovca, žajblja, navadnega bedrenca, navadnega ženiklja, dišečega klinčevca, komifore, cejlonskega cimetovca in zvezdastega janeža.

Odmerjanje in način uporabe: Zjutraj in zvečer v kozarec vode primešajte tri brizgljaje raztopine, žvrkljajte pol minute do minuto v ustih in grgrajte. Za dobro prekrvavljenost in krepitev dlesni, kot tudi za razkuževanje dlesni, nerazredčeno ustno vodo nežno s prsti vtirajte v dlesni in nato izplaknite usta.

Sestava: Voda, alkohol, ratanhija, sladki janež, poprova meta, rdeči sandalovec, žajbelj, navadni bedrenec, navadni ženikelj, dišeči klinčevec, komifora, cejlonski cimetovec, zvezdasti janež.

Garancija kakovosti: A.Vogel je svetovno priznana znamka švicarskega podjetja Bioforce, ki ga je v Švici leta 1963 ustanovil Alfred Vogel, pionir naravnega zdravljenja.
Ključne prednosti zdravil in ostalih izdelkov A.Vogel:

  • sveže nabrana in takoj predelana zdravilna zelišča, praktično v celoti iz strogo nadzorovane ekološke pridelave,
  • uporaba sveže, celotne rastline in ne zgolj posameznih, izoliranih učinkovin ali suhih delov rastline,
  • polna moč zdravilnih učinkovin (rastline obirajo ob polni zrelosti in v najbolj optimalnem času); da se zdravilna moč ohrani, gredo sveže nabrana zelišča takoj v nadaljnjo predelavo,
  • pridelava lastnih semen – nadziranje postopka od semena do zdravila,
  • kontrolirana biološka pridelava in uporaba izključno naravnih ekstracijskih sredstev in pomožnih snovi (morebitni stranski učinki zaradi tujih primesi so tako izključeni),
  • pri ekološki pridelavi rastline pridelujejo v skladu s strogimi smernicami bio-suisse, kar pomeni: brez umetnih gnojil in brez sredstev za uničevanje škodljivcev, plevela ali plesni,
  • sledenje strogim smernicam GMP (Good Manufacturing Practise – Dobra proizvodna praksa) evropskih in švicarskih uradov za zdravila.

Zdravje je možno ohraniti ali si ga povrniti le z upoštevanjem treh ključnih stebrov: uravnotežen življenjski slog, zdrava prehrana in naravni izdelki za zdravljenje. Izdelki A.Vogel so sinonim za celostno obravnavo človeka.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…