Abo Kool, hladilni obliži

 

Pakiranje: 6 hladilnih obližev (4 x 10 cm)

Abo Kool so obliži s hladilnim gelom, ki so bili zasnovani posebej za lajšanje nelagodja med boleznimi in drugimi manjšimi težavami.

 

9,29 z DDV

Kategorija: Blagovna znamka: AboPharma

Prednosti

✓ Mehka blazinica iz gela je primerna za neposredno nanašanje na kožo.

✓ Enostavna uporaba.

✓ Obliž se enostavno, neboleče odstrani in ne pušča sledi.

✓ Trije različni vonji: poprova meta, bonbon, banana.

✓ Hladilni učinek traja do 8 ur.

✓  Obliž lahko narežete na želeno velikost

Opis

Abo Kool hladilni obliži so obliži s hladilnim gelom, ki ne vsebuje zdravilnih sestavin. Visoka vsebnost vode zagotavlja hladilni učinek, ki traja do 8 ur, tako da hitro absorbira toploto iz telesa. Ker je obliži s hladilnim gelom brez zdravilnih učinkovin, je varen za uporabo z zdravili, nima stranskih učinkov, ne potrebuje hlajenja, je samolepen in se po uporabi enostavno in neboleče odstrani.

Obliži s hladilnim gelom deluje dobro pri povišani telesni temperaturi, zobobolu, glavobolu in bolečih mišicah. Zaradi hladilnega učinka so primerni za uporabo pri predrtih žuljih in pikih žuželk, za oskrbo manjših opeklin I. stopnje. Prav tako so primerni za uporabo pri otrocih pred in po cepljenju, saj preprečujejo nastanek edema in zmanjšujejo občutek bolečine.

Način uporabe:

  1. Odprite aluminijasto folijo tako, da jo odrežete na vrhu.
  2. Odstranite prosojni trak z lepilne strani hladilnega obliža.
  3. Hladilni obliž lahko narežete na želeno velikost.
  4. Hladilni obliž nalepite na čisto in suho kožo. Ne nanašajte na poškodovano kožo ali odprte rane.
  5. Preostanek obliža in drugi hladilni obliž shranite v aluminijasti foliji za naslednjo uporabo. Folijo tesno zaprite.
  6. Za povečanje hladilnega učinka, lahko hladilni obliž pred uporabo za kratek čas postavite v hladilnik.
  7. Za ohranitev maksimalnega hladilnega učinka je potrebno obliž zamenjati po 4 urah.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno na Tajskem.

Opozorilo: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred soncem. Ne zamrzujte. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Morda vam bo prav tako všeč…