Clear Card, test nosečnosti

 

Pakiranje: 1 test

Clear Card test za nosečnost je diagnostični test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti.

2,65 z DDV

Prednosti

✓ Hitri test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti.

✓ Stopnja zanesljivosti in natančnosti je višja od 99%.

✓ Visoko občutljivi test zazna hormon hCG v koncentraciji 25 mlU/ml.

Opis

Diagnostični test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti za domačo uporabo deluje na osnovi kvalitativne analize, kjer se ugotavlja prisotnost humanega horionskega gonadotropnega hormona (hCG) v urinu. Visoko občutljivi test zazna hormon hCG v koncentraciji 25 mlU/ml. Stopnja zanesljivosti in natančnosti je višja od 99%.

Način uporabe:

Priprava vzorca:
Vzorec urina zberite v priloženo posodo. Urin lahko odvzamete kadar koli tekom dneva, prvi jutranji urin pa je najbolj optimalen, ker je koncentracija hCG takrat najvišja.

Postopek:

  1. Odstranite test iz originalne embalaže in ga postavite na ravno in trdno površino.
  2. Držite kapalko navpično in dodajte tri kapljice (130 μl) vzorca urina brez zračnih mehurčkov v vdolbinico za vzorce, ki je na testu označena s puščico.
  3. Rezultat odčitajte v 5 minutah. Za razlago rezultata glejte navodila spodaj.

Opomba:
Močni pozitivni vzorci lahko ustvarijo pozitiven rezultat že v 1 minuti. Za potrditev negativnega rezultata počakajte 10 -20 minut. Morebitnih sprememb rezultata po 30 minutah ne upoštevajte.

Razlaga rezultatov:

Negativno: Roza obarvana črtica se pojavi samo v kontrolnem območju C, kar kaže na negativen rezultat nosečnosti.
Pozitivno: Pojavita se roza kontrolna črtica (C) in zaznavna testna črtica (T), kar kaže na pozitiven rezultat nosečnosti.
Neveljavno: V kontrolnem območju C se črtica ne pojavi. Ponovite testiranje z uporabo novega testa. Če test še vedno ne uspe, se obrnite na distributerja s serijsko številko testa.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno v Kanadi.

Opozorilo: Diagnostični test je za enkratno uporabo. Ne uporabljajte po preteku datuma uporabe. Testa ne uporabljajte, če je ovoj iz folije poškodovan. Ne mešajte ali zamenjujte različnih vzorcev. Shranjujte nedosegljivo otrokom.
Diagnostični test se lahko hrani v originalni embalaži pri temperaturi 2 – 30° C do datuma uporabe. Ne zamrzujte. Diagnostičnega testa ne izpostavljajte vlagi, vročini in neposrednemu soncu.

Morda vam bo prav tako všeč…