Clear Stick, test nosečnosti

 

Pakiranje: 1 test

Clear Stick test za nosečnost je diagnostični test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti za domačo uporabo.

3,85 z DDV

Prednosti

✓ Hitri test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti.

✓ Stopnja zanesljivosti in natančnosti je višja od 99%.

✓ Visoko občutljivi test zazna hormon hCG v koncentraciji 25 mlU/ml.

Opis

Diagnostični test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti za domačo uporabo deluje na osnovi kvalitativne analize, kjer se ugotavlja prisotnost humanega horionskega gonadotropnega hormona (hCG) v urinu. Visoko občutljivi test zazna hormon hCG v koncentraciji 25 mlU/ml. Stopnja zanesljivosti in natančnosti je višja od 99%.

Način uporabe:

Test lahko opravite neposredno pod curkom urina ali z vzorcem urina, ki ga odvzamete v čisto in suho posodico.

  1. Odprite originalno embalažo, vzemite testno paličico iz ovoja iz folije in snemite pokrovček.
  2. Paličico obrnite s konico, ki vsebuje vpojni del, navzdol in jo pridržite pod curkom urina vsaj 10 sekund, da postane popolnoma mokra. Druga možnost je, da konico paličice do polovice vpojnega dela pomočite v vzorec odvzetega urina in pridržite vsaj 10 sekund.
  3. Paličico pokrite s pokrovčkom in počakajte, da se v kontrolnem okencu pojavijo črtice.

Pozitiven rezultat se lahko odčita po vsaj 40 sekundah, odvisno je od koncentracije hormona hCG. Za potrditev negativnega rezultata počakajte 5 minut. Morebitnih sprememb rezultata po 10 minutah ne upoštevajte.

 Razlaga rezultatov:

Negativno: V kontrolnem delu okenca (C) se pojavi ena barvna črtica. V testnem delu (T) se črtica ne pojavi.
Pozitivno: V okencu se pojavita dve črtici, ena v kontrolnem delu (C) in ena v testnem delu (T). Barvna jakost črtic se v različnih obdobjih nosečnosti lahko razlikuje, zaradi različnih koncentracij hCG hormona.
Neveljavno: V okencu se črtice ne pojavijo. Ponovite testiranje z uporabo novega testa.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno v Kanadi.

Opozorilo: Diagnostični test je za enkratno uporabo. Test postane neveljaven, če ga odstranite iz embalaže več kot 30 minut pred testiranjem. Testa ne uporabljajte, če je ovoj iz folije poškodovan. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi 4 – 30° C.

Morda vam bo prav tako všeč…