Veroval test za potrjevanje vnetja sečil

 

Pakiranje: 2 testa

Blagovna znamka: Hartmann

Hitri test za potrjevanje belih krvnički (levkocitov), nitrita in beljakovin, ki ga lahko hitro in preprosto izvedete kar doma.

 

14,27

Prednosti

 

✓ Hitra izvedba – potrebujete samo 1 minuto.

✓ Preprosto ga izvedete doma.

✓ Zanesljiv z več kot 97% natančnostjo.

✓ Medicinski pripomoček.

Opis

 

Ali poznate občutek, ko v vrvežu vsakdanjega življenja predolgo odlašate z reševanjem nujnih zdravstvenih težav? Ne spreglejte pomembnih simptomov!

Imate nejasne težave z mehurjem, kot so lažji pekoč občutek med uriniranjem ali bolečina v trebuhu? Spoznajte vzrok svojih težav. S hitrim testom za ugotavljanje okužbe sečil se lahko preprosto prepričate, ali je prisotna samo prehodna razdraženost mehurja ali že okužba sečil.

Način uporabe: Priporočamo vam, da test izvedete zjutraj, saj je v jutranjem urinu koncentracija snovi, ki jih želite potrditi, najvišja. Testa ne izvajajte med menstruacijo ali tri dni po njej.

Princip delovanja: Test temelji na potrjevanju levkocitov, nitrita in beljakovin v seču, kar ustreza modernemu stanju medicinskih raziskav.

Opozorila: Test je namenjen samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi med 4°C in 30°C. Do pozitivnih rezultatov testa lahko pride tudi zaradi nenevarnih vzrokov – po drugi strani pa negativni rezultati ne pomenijo, da je
vse v redu. Dokoncno diagnozo morate postaviti skupaj z zdravnikom. Za pravocasno ugotavljanje novo nastale okužbe je priporocljivo,
da imate na zalogi test za samotestiranje za ugotavljanje vnetja sečil, da bi lahko aktivno ukrepali že ob pojavu prvih simptomov.

 

Morda vam bo prav tako všeč…