ExAller raztopina proti pršicam, pršilo 75ml

 

ExAller® je inovativen, popolnoma naraven medicinski pripomoček za odstranjevanje pršic. Znanstveno dokazano omogoča odstranitev 99 % pršic iz vaših vzmetnic ali drugega oblazinjenega pohištva. Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.

 

19,97 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Ewopharma

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ 100 % naravno mešanico eteričnih olj melise in limonske trave.

✓ Omogoča enostavno in znanstveno dokazano odstranjevanje prišic.

✓ Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.

 

Opis

 

Alergije so bolezni, ki so v svetovnem merilu na četrtem mestu po številu bolnikov, število prizadetih oseb pa vztrajno narašča. V Evropi hišne pršice predstavljajo glavni vir alergij.

ALERGIJE V MODERNEM SVETU PREDSTAVLJAJO VELIKO NADLOGO!
V vaši zmetnici je lahko do 2 milijona pršic!

Spanje na vzmetnici, v kateri mrgoli pršic, lahko resno vpliva na kakovost življenja in povzroči:

  • motnje koncentracije in pozornosti,
  • slabo učinkovitost na delu ali v šoli,
  • utrujenost in zaspanost,
  • motnje razpoloženja,
  • slabšo kakovost družinskega življenja.

Za uspešno preprečevanje teh simptomov je bistvenega pomena, da – v primeru resnih alergijskih stanj, vzporedno s simptomatskim zdravljenjem in/ali imunoterapijo z alergeni – poskrbimo za zmanjšanje količine pršic in posledično alergenov v našem domu. To še posebej velja za naše vzmetnice.
V ta namen vam Ewopharma predstavlja medicinski pripomoček ExAller – 100 % naravno mešanico eteričnih olj melise in limonske trave, ki omogoča enostavno in znanstveno dokazano odstranjevanje prišic. Klinično dokazano lajša simptome alergijske reakcije na pršice.

EDINSTVEN IN INOVATIVEN NAČIN DELOVANJA
Raztopina ExAller posnema agregacijske feromone, ki jih pršice uporabljajo za združevanje v skupine. Na ta način privablja pršice in omogoča, da se jih znebimo v treh korakih:
1. korak: Privabite pršice
ExAller raztopino enakomerno razpršite po povšini rjuhe ali druge tkanine iz 100 % bombaža, s katero prekrijete posteljnino, vzglavnik, preprogo ali drugo oblazinjeno pohištvo. Priporočen je 1 nanos na vsakih 30 x 30 cm.
2. korak: Počakajte
Rjuho pustite mirovati 1 do 2 uri. Ta čas je potreben, da se več kot 80 % pršic na območju nanosa preseli v rjuho.
3. korak: Odstranite pršice
Odstranite rjuho s pršicami in jo operite v pralnem stroju pri 60 °C. Po prvih treh nanosih vsakokrat posesajte območje nanosa, da odstranite ostanke iztrebkov in delov odmrlih telesc pršic.

REZULTAT – Bistveno olajšanje simptomov alergije na pršice!
Znanstvene in klinične raziskave kažejo, da raztopina ExAller varno in učinkovito odstrani 99 % pršic iz vzmetnice ali drugega oblazinjenega pohištva po treh zaporednih nanosih.

Odmerjanje:
Za odstranjevanje pršic: Nanesite 1x na teden prve 3 tedne.
Za preprečevanje ponovne naselitve: Nanesite 1x na mesec.

Sestava:Raztopina na osnovi naravnih rastlinskih izvlečkov.

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Proizvajalec: Acar’Up Consumer Health SPRL Clos Chapelle-aux-Champs, 30, 1200 Bruselj, Belgija

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.

Opozorila:Pred vsako uporabo dobro pretresite raztopino ExAller. Pred prvo uporabo raztopine ExAller snemite aluminijasto zaporko in namestite pršilo. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Raztopino ExAller hranite v originalni ovojnini pri temperaturi med 5 °C in 25 °C. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Preprečite stik z očmi. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, navedenega na plastenki. Izdelek ni bil preizkušen pri otrocih, mlajših od 3 let, nosečnicah in doječih materah.

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Pakiranje

150ml, 75ml

Posebni atributi

Naravno