Abo hladilno grelna blazinica

 

Pakiranje: 1 blazinica

Hladilno grelna blazinica (230 x 130 mm) je Idealna za hladno ali toplo terapijo pri zdravljenju udarnin, mišičnih bolečin in zvinov, glavobolov, zobobolov, lažjih opeklin in pikov insektov. Medicinski pripomoček.

 

13,03 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: AboPharma

Prednosti

 

✓ Vrečko lahko segrejemo tudi v mikrovalovni pečici (zadostuje 30 sekund).

✓ Za večkratno uporabo.

✓ Dimenzije: 23 cm x 13 cm.

✓ Vrečka je narejena iz na otip prijetnega materiala odpornega na temperaturne spremembe.

✓ Fleksibilen design – primeren za uporabo na različnih delih telesa.

✓ Ne vsebuje zdravilnih učinkovin.

 

Opis

 

Hladilno grelna blazinica je polnjena z gelom za hladno ali toplo oblogo. Uporablja se za naravno lajšanje bolečin pri oteklinah, odrgninah, zvinih, za pripravo mišic na aktivnost in sprostitev mišičnih krčev. S toplo blazinico povečujemo prekrvavitev na željenem mestu in pospešujemo zdravljenje. S hladno blazinico zmanjšujemo bolečino in preprečujemo oz. zaviramo nastanek vnetja.

Odmerjanje in način uporabe: 

Hlajenje:

  • Blazinica naj bo pred uporabo v zmrzovalniku vsaj 1 uro.
  • Blazinico vložite v ovojno vrečko ali drugo tkanino.
  • Blazinico ovito v vrečko položite na poškodovano mesto za največ 20 min na enkrat. Če vmes postane neprijetno, jo takoj odstranite.

Gretje:

  • Blazinico položite v mikrovalovno pečico in segrevajte 30 sek na najvišji jakosti (800 W). Če se vrečka napne kot balon, prenehajte s segrevanjem, saj je že prevroče.
  • Blazinico vzemite iz mikrovalovne pečice in jo pregnetite, da se segreti gel porazdeli enakomerno po vrečki.
  • Blazinico vložite v ovojno vrečko in položite na željeno mesto. Če postane neprijetno, odstranite.
  • Blazinico lahko pogrejete tudi v segreti vodi, odstavljeni s štedilnika. Ko se vrečka greje v vodi, jo večkrat preverite za ustrezno temperaturo. Ko se vam zdi ustrezno topla, jo obrišite in vstavite v ovojno vrečko.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo: Za AboPharmo proizvedeno na Kitajskem.

Opozorilo: Shranjujte suhem prostoru, zaščiteno pred soncem. V primeru poškodovanja vrečke, slednjo zavrzite. Shranjujte nedosegljivo otrokom.