Ice Gel Sport, hladilni gel

 

Pakiranje: 100 ml

Hladilni gel je medicinski pripomoček, ki lajša bolečine in zmanjšuje otekline.

7,82 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: Vitabalans

Prednosti

 

✓ Medicinski pripomoček.

✓ Hitro lajša bolečine v sklepih in mišicah.

✓ Pospešuje regeneracijo mišic.

✓ Enostavna uporaba.

Opis

Ice Gel Sport je hladilni gel, ki hitro lajša bolečine v sklepih in mišicah, ki so nastale npr. zaradi športnih poškodb. Prav tako zmanjšuje oteklino in vnetje povezano s poškodbami zaradi zvinov ali prekomernih obremenitev. Prav tako pomaga pri napetosti mišic v vratu, ramenih, ledvenem predelu in stopalih. Z uporabo hladilnega gela takoj po športnih aktivnostih se pospešuje regeneracija mišic.

Sestavine: voda, etanol, mentol, trietanolamin, karbomer

Odmerjanje in način uporabe: Nanesite plast gela na boleč predel vsake 2-4 ure.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Izogibajte se stiku z očmi, ranami in sluznicami. Če se bolečina poveča ali trajanje podaljša, se obrnite na svojega zdravnika.

Poreklo: Finska

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 60 tablet

Morda vam bo prav tako všeč…