Zaščitna maska FFP2, 5 kosov

 

Pakiranje: 5 mask

 

12,90 z DDV

Opis

 

Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Maske tipa FFP2 morajo zadržati najmanj 94% teh delcev. Maske je potrebno menjati na 4 ure.

Pol obrazne maske za zaščito dihalnih organov pred delci, so proizvedene po harmoniziranem standardu EN 149:2001+A1:2009 in skladne z zahtevami predpisa za osebno varovalno opremo – Uredbo (EU) 2016/425 o osebni varovalni opremi.

Navodila za uporabo: Obrnite masko tako, da je sponka za nos na vrhu maske in trak za pritrditev obrnjen proti vam. Masko položite na brado in zataknite trakove za ušesa. Oblikujte kovinsko sponko z pritiskom navznoter in premikanjem navzdol po obliki nosu. Pazite, da med upogibanjem sponke ne oblikujete ostrih kotov in da se maska tesno prilega obrazu.

Proizvajalec: Kangcheng Medical (Shenzhen) Co., Ltd., 103, Workshop 1, No. 6, Zhangfeng Road, Dongfang Community, Songgang Street, Baoan District, Shenzhen City, China

Uvoznik: ACTINIA MEDICO d.o.o., Mašera Spasićeva ulica 8, 1000 Ljubljana

Opozorila:  Shranjujte v embalaži stran od onesnaženih območij, prahu, sončne svetlobe, ekstremnih temperatur, prekomerne vlage in škodljivih kemikalij.

Izjava o skladnosti

Morda vam bo prav tako všeč…