Zaščitna maska FFP3 z respiratorjem, 1 kos

 

Pakiranje: 1 maska

 

4,90 z DDV

Ni na zalogi

Opis

 

Po evropskih standardih so to filtrirne maske s skupno kratico FFP (Filtering Facepiece Particles). Nosilca maske zaščitijo pred vdihavanjem kapljic in tudi delcev, razpršenih v zraku. Maske tipa FFP3 morajo zadržati najmanj 99% teh delcev. Maske se lahko uporabljajo do 8 ur.

Pol obrazne maske za zaščito dihalnih organov pred delci (z izdišnim ventilom) , so proizvedene po harmoniziranem standardu EN 149:2001+A1:2009 in skladne z zahtevami predpisa za osebno varovalno opremo – Uredbo (EU) 2016/425 o osebni varovalni opremi.

Navodila za uporabo: Obrnite masko tako, da je sponka za nos na vrhu maske in trak za pritrditev obrnjen proti vam. Masko položite na brado in spodnji trak potegnite čez glavo in pod ušesi za vratom, zgornji trak pa namestite ob ušesu za vratom. Oblikujte kovinsko sponko z pritiskom navznoter in premikanjem navzdol po obliki nosu. Pazite, da med upogibanjem sponke ne oblikujete ostrih kotov in da se maska tesno prilega obrazu.

Oblika: Račja.

Proizvajalec: Zhejiang The Purples Protective Products Co., Ltd., No. 45, Suhua street, Suxi Town, Yiwu, Zhejiang Province, China

Uvoznik: ACTINIA MEDICO d.o.o., Mašera Spasićeva ulica 8, 1000 Ljubljana

Opozorila:  Shranjujte v embalaži stran od onesnaženih območij, prahu, sončne svetlobe, ekstremnih temperatur, prekomerne vlage in škodljivih kemikalij.

Izjava o skladnosti 

 

Morda vam bo prav tako všeč…