Naravno

Varistasi plus, gel za noge in telo

 

Pakiranje: 75ml

Varistasi Plus gel spodbuja odtekanje odvečne tekočine in zagotavlja dolgotrajno lajšanje občutka otečenih in utrujenih nog.

 

11,58 z DDV

Kategoriji: , Blagovna znamka: AboPharma

Prednosti

 

✓ Gel hladi, osvežuje in regenerira utrujene in boleče noge, zagotavlja takojšnje olajšanje in občutek lahkotnosti in svežine.

✓ Divji kostanj je bogat z eskulinom, ki venam povrne tonus, zmanjšuje njihovo prepustnost in jih naredi bolj elastične.

✓ Spodbuja drenažo odvečne tekočine ter zagotavlja dolgo delujoč občutek olajšanja pred zateklimi in utrujenimi nogami. Lajša boleče noge zaradi krčnih žil.

✓ Brez parafinov in parabenov.

✓ Medicinski pripomoček, ki je dermatološko testiran.

Opis

 

Varistasi Plus gel spodbuja odtekanje odvečne tekočine in zagotavlja dolgotrajno lajšanje občutka otečenih in utrujenih nog. Varistasi plus gel je medicinski pripomoček, zasnovan za ljudi, ki trpijo zaradi krčnih žil. Olajša simptome kronične venske insuficience, kot so občutek težkih in utrujenih nog, otekanje nog in boleče mišične krče.

Način uporabe: Gel nanesite 1 – 2 krat dnevno na prizadeto mesto in nežno vtrite.

Sestava: izvlečki rastlin: divji kostanj (Aesculus hippocastanum), Gotu kola (Centella asiatica), bodeča lobodika (Ruscus aculeatus), borovnica (Cyanococcus), nepozebnik (Hamamelis), grško seno (Trigonella foenum-graecum), naravni mentol

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Njihova prehranska dopolnila in medicinski pripomočki so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujejo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse.

Kakovostne izdelke izvažajo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovijo najboljše izdelke za stranke, sodelujejo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo: Za AboPharmo proizvedeno v Italiji.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…