Veroval test za potrjevanje vnetja sečil

Pakiranje: 2 testa

Blagovna znamka: Hartmann

 

Hitri test za potrjevanje belih krvnički (levkocitov), nitrita in beljakovin, ki ga lahko hitro in preprosto izvedete kar doma.

14,27

Prednosti

 

✓ Hitra izvedba – potrebujete samo 1 minuto.

✓ Preprosto ga izvedete doma.

✓ Zanesljiv z več kot 97% natančnostjo.

✓ Medicinski pripomoček.

Opis

 

Ali poznate občutek, ko v vrvežu vsakdanjega življenja predolgo odlašate z reševanjem nujnih zdravstvenih težav? Ne spreglejte pomembnih simptomov!

Imate nejasne težave z mehurjem, kot so lažji pekoč občutek med uriniranjem ali bolečina v trebuhu? Spoznajte vzrok svojih težav. S hitrim testom za ugotavljanje okužbe sečil se lahko preprosto prepričate, ali je prisotna samo prehodna razdraženost mehurja ali že okužba sečil.

Način uporabe: Priporočamo vam, da test izvedete zjutraj, saj je v jutranjem urinu koncentracija snovi, ki jih želite potrditi, najvišja. Testa ne izvajajte med menstruacijo ali tri dni po njej.

Princip delovanja: Test temelji na potrjevanju levkocitov, nitrita in beljakovin v seču, kar ustreza modernemu stanju medicinskih raziskav.

Opozorila: Test je namenjen samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi med 4°C in 30°C. Do pozitivnih rezultatov testa lahko pride tudi zaradi nenevarnih vzrokov – po drugi strani pa negativni rezultati ne pomenijo, da je
vse v redu. Dokoncno diagnozo morate postaviti skupaj z zdravnikom. Za pravocasno ugotavljanje novo nastale okužbe je priporocljivo,
da imate na zalogi test za samotestiranje za ugotavljanje vnetja sečil, da bi lahko aktivno ukrepali že ob pojavu prvih simptomov.