Kamagel, gel

 

Pakiranje: 40g

Blagovna znamka: Krka

Gel za pomiritev kože, po pikih žuželk in ožigu meduz ter po čezmernem sončenju. Primeren je tudi za nego pordele, suhe in občutljive kože po britju in pri čezmernem potenju v kožnih pregibih.

 

6,86

Prednosti

 

✓ Naravna rešitev pri razdraženi koži.

✓ Pomirja, deluje blago antibakterijsko, krepi kožo in spodbuja njeno obnavljanje.

✓ Primeren po pikih žuželk, britju, prekomernem sončenju in potenju.

✓ Primeren za otroke.

 

Opis

 

Kamagel vsebuje tekoči izvleček kamiličnega cveta in aluminijevo sol ocetne in vinske kisline. Kožo prijetno hladi in je ne masti. Izvleček kamilice kožo pomirja, mehča, spodbuja njeno obnavljanje in deluje blago antibakterijsko, aluminijeva sol ocetne in vinske kisline pa jo krepi in zmanjšuje njeno občutljivost za zunanje vplive.
Kamagel priporočamo za pomiritev kože po pikih žuželk in ožigu meduz ter po čezmernem sončenju. Primeren je tudi za nego pordele, suhe in občutljive kože po britju in pri čezmernem potenju v kožnih pregibih.

Odmerjanje in način uporabe: Kamagel večkrat na dan v tankem sloju nanesite na želene predele kože.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.
Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: Aqua, Glycerin, Alcohol, Agar, Aluminium Acetotartrate, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Carbonate, Parfum.

Poreklo: Slovenija

Opozorilo: Gela ne nanašajte na sluznice, poškodovano kožo ali na predel okoli oči. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.