Zanzi Roll-on After Bite, 20ml

 

Pakiranje: 20ml

Fitobimbi Zanzi Roll-on After Bite iz naravne linije Fitobimbi za nego pordele kože po pikih žuželk.

 

11,48 z DDV

Prednosti

 

✓ Naravna in učinkovita nega kože.

✓ Ne masti, ne pušča madežev, se hitro vpije.

✓ Testirano na nikelj.

✓ Dermatološko testirano.

✓ Ne vsebuje silikonov, parabenov, naftnih derivatov, PEG in umetnih barvil.

✓ Brez gensko spremenjenih organizmov.

 

Opis

 

Izdelek Fitobimbi Zanzi Roll-on After Bite iz naravne linije Fitobimbi za nego pordele kože po pikih žuželk. Naravna kozmetična formulacija na osnovi aloe vere, ognjiča, brahmija, korinde, neemovega olja ter eteričnih olj mete in čajevca.

Izdelek je enostaven za uporabo zahvaljujoč priročni roll-on obliki. Lahko se uporablja pri otrocih od 6. meseca starosti dalje.

Navodila za uporabo: Roll-on nanesite na prizadete predele s krožnimi gibi. Pustite, da se izdelek posuši, po potrebi ponovite. Izogibajte se stiku z očmi, usti in sluznicami. Ne nanašajte na poškodovano kožo.Navodila za uporabo: Roll-on nanesite na prizadete predele s krožnimi gibi. Pustite, da se izdelek posuši, po potrebi ponovite. Izogibajte se stiku z očmi, usti in sluznicami. Ne nanašajte na poškodovano kožo.

Aktivne sestavine: Aloe vera, ognjič, brahmi, korinda, neemovo olje, eterično olje mete, eterično olje čajevca.
Sestavine:
AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL OLEATE CITRATE, LAURETH-9, MELIA AZADIRACHTA SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, CARDIOSPERMUM HALICACABUM FLOWER/LEAF/VINE EXTRACT, MENTHA PIPERITA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, BACOPA MONNIERI EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, BUTYLENE GLYCOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM HIDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LINALOOL, LINALOOL, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID.

Garancija kakovosti:
Pharmalife Research s.r.l.
Iz narave z znanostjo

Proizvajalec Pharmalife Research s.r.l. deluje pod strogimi farmacevtskimi režimi, kakovost zagotavljajo v skladu z GMP standardom (Good Manufacturing Practices Code of Federal Regulation Title 21 – Food and Drug Administration). Podjetje je nosilec certifikatov UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 13485, UNI EN ISO 22000 in UNI EN ISO 22716. Proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji in znanosti iz fitoterapije. Podjetje vodi zdravnica Dr. Anna Crupi, ki je priznana strokovnjakinja s področja fitoterapije in je tudi vodja razvoja in raziskav. Proizvajalec uporablja izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki so s točno določeno ekstrakcijsko metodo standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in točno določeno vsebnost aktivne učinkovine. V končne izdelke so preliti s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije. Visoko fitoterapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljajo z rednimi raziskavami strokovnjakov (farmacevtov, kemikov, zdravnikov) ter skrbno izbranimi proizvajalci surovin. Za izvedbo farmakoloških in kliničnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami (Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju, univerzitetni centri v Italiji), ki delujejo na področju fitoterapije. Strokovne raziskave so redno objavljene v priznanih farmacevtskih strokovnih revijah. Proizvodi iz laboratorijev Pharmalife Research so na voljo v več kot 50 državah sveta in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu.

Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research s.r.l., Italija
Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola, www.sanofarm.si

Opozorila: Kozmetični izdelek. Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti ali alergije na eno ali več sestavin. Izdelka ne smemo nanašati na sluznice ter predele okoli oči in ust. Shranjujte v suhem in hladnem prostoru, zaščiteno pred svetlobo in toploto. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno, Za dojenčke, Za otroke