Naravno

Čaj vrbovec, 60g

 

Pakiranje: 60g

Blagovna znamka: Galex

Čaj vrbovec je zdravilni čaj z zeljo drobnocvetnega vrbovca (Epilobium herba), za prostato.

 

5,29

Prednosti

 

✓ Uporabljene le visoko kakovostne sestavine (farmakopejske kakovosti).

✓ Brez dodanih umetnih arom.

✓ Izdelava po načelih dobre proizvodne prakse (GMP).

Opis

 

Zel drobnocvetnega vrbovca vsebuje učinkovine, ki delujejo protibakterijsko in protivnetno ter ugodno vplivajo na encime, povezane s povečanjem prostate.
Čaj vrbovec se uporablja za lajšanje težav pri povečanju prostate (benigna hiperplazija prostate), kot so pogosto tiščanje na vodo in težaven začetek uriniranja.

Odmerjanje in način uporabe: Priporočeni odmerek je 2 čajni žlički (2g) zeli vrbovca, ki ga prelijete z 200ml vrele vode, pustite stati 10 minut, nato precedite. Sveže pripravljen čaj pijte 2 do 3-krat dnevno.

Sestava: Zdravilni čaj vsebuje 60g zeli drobnocvetnega vrbovca.

Garancija kakovosti: Galex z več kot 25-letno tradicijo in priznano kakovostjo izdelkov sledi jasnemu vodilu – vaše zdravje je naš navdih. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo čajev, zdravil, kozmetičnih izdelkov in prehranskih dopolnil. Sledimo smernicam dobre proizvodne prakse (GMP). Naš primarni cilj je skrb za zdravje in izboljšanje kakovosti življenja strank, zato ohranjamo najvišje standarde v vseh fazah proizvodnega procesa. Posebno pozornost posvečamo oskrbi s kvalitetnimi vhodnimi surovinami za svoje izdelke in pri proizvodnji uporabljamo zdravilna zelišča in ostale naravne surovine s certifikati kakovosti po zahtevah evropske farmakopeje. Poslušamo želje strank in temu primerno krojimo ponudbo kakovostnih izdelkov.

Opozorila: Pred uporabo natančno preberite navodilo. Pri uporabi natančno upoštevajte navodila zdravnika. Če ste negotovi, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri temperaturi do 25 ˚C, v suhem prostoru in nedosegljivo otrokom.