Slimmix Fat Burner, kapsule

 

Pakiranje: 60 kapsul

Slimmix® Fat Burner vsebuje naravni bioaktivni kompleks Sinetrol®XPur. Sinetrol®XPur pomaga vsem, ki želite shujšati, želite še dodatno podporo pri vaši dieti, želite izgubiti odvečne maščobne blazinice ali želite še dodatno oblikovati vaše telo.

 

19,35

Kategoriji: , Blagovna znamka: Ars Pharmae

Prednosti

 

✓ Klinično dokazan učinek na maščobe.

✓ Izguba teže gre na račun izgube maščob in ne na račun izgube vode ali mišic.

✓ Ne zmanjšuje energije zaradi presnovnih procesov.

✓ 100% rastlinski izvleček, brez kakršnih koli dodatkov.

Opis

 

Slimmix® Fat Burner vsebuje naravno bioaktivno učinkovino Sinetrol®XPur. Sinetrol®XPur je patentiran 100% naraven izvleček iz posebne kombinacije citrusov:

  • pomaranče (Citrus paradisi),
  • rdeče pomaranče (Citrus sinensis L. Osbeck (Blood group) cv. ‘Sanguinelli‘),
  • in grenivke (Citrus aurantium L. var. sinensis L.),
  • kot tudi guarane.

Komu je namenjen Slimmix® Fat Burner?
Primeren je za ženske in za moške. Študije opravljene s Sinetrol®XPur so vključevale tudi moške in tudi pri njih je bil učinek izjemen kot pri ženskah.

Sestava: Sestavine v dnevnem odmerku (2 kapsuli): izvleček Sinetrol®XPur 900 mg. Izvleček ne vsebuje furanokumarinov, tako da Slimmix ne povzroča interakcij z drugimi zdravili, niti ne vsebuje sinefrina, ki vpliva na povišanje krvnega tlaka.

Odmerjanje in način uporabe: Jemati je potrebno dve kapsuli na dan, najbolje eno zjutraj po zajtrku in eno po kosilu. Za najbolj učinkovito izgubo teže se priporoča neprekinjeno jemanje vsaj 3 mesece.

Garancija kakovosti:
Ars Pharmae
je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.
Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, konzervansov in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni takoza alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Priporoča se zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi. Izdelka se ne priporoča nosečnicam in doječim materam.

Poreklo: Finska