AboFlex Gold, sirup

 

Pakiranje: 500 ml

AboFlex Gold sirup je prehransko dopolnilo, ki nudi podporo pri obnovi sklepnega hrustanca, zmanjšanju bolečine, izboljšanju mobilnosti in funkcije sklepov.

 

28,28 z DDV

Prednosti

✓ Kombinacija glukozamina, hondroitin sulfata, MSM, hialuronske kisline, ketosteronov in vitamina C.

✓ Enostavna uporaba.

✓ Klinično testirane učinkovine z visoko kakovostjo.

Opis

AboFlex Gold sirup prehransko dopolnilo vsebuje klinično testirane učinkovine z visoko kakovostjo. Nova formula vsebuje učinkovito kombinacijo glukozamina, hondroitin sulfata, MSM, hialuronske kisline, ketosteronov in vitamin C, ki imajo vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje lokomotornega sistema.

 • Glukozamin in hondroitin sta sestavna dela sklepne tekočine in vezivnih tkiv.
 • Hialuronska kislina se nahaja v sklepih, kjer deluje kot lubrikant, sodeluje tudi pri nastajanja kolagena in elastina.
 • Ketosteroni pripomorejo k izboljšanju zdravja sklepov, hitrejši obnovi vezivnega tkiva ter obnovi kostne gostote.
 • Mangan deluje kot kofaktor v encimskih reakcijah, ki so pomembne za presnovo maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin, regeneracijo hrustanca in obrambo proti oksidacijskemu stresu (protivnetno delovanje).

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočen odmerek je 20 ml na dan, v enkratnem odmerku ali razdeljeno 2x na dan. Lahko ga popijete samostojno ali razredčenega z vodo ali sokom. Za optimalen učinek priporočamo jemanje vsaj 3 mesece.

Sestava:

20 ml (odmerek) vsebuje:

 • 1628 mg glukozamin sulfata,
 • 1119 mg hondroitin sulfata,
 • 1628 mg MSM,
 • 96 mg hialuronske kisline,
 • 15 mg ketosteronov (Cissus quandragularis),
 • 150 mg vitamina C,
 • 2,3 mg mangana.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno na Nizozemskem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za nosečnice, pri dojenju in za otroke mlajše od 12 let. Ni primerno za ljudi alergične na vsebovane sestavine. Hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Po odprtju hranite pri sobni temperaturi in porabite  v treh mesecih.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…