AboKoliken, kapljice proti kolikam

 

Pakiranje: 14 ml

AboKoliken kapljice so prehransko dopolnilo z encimom laktaza, ki izboljšuje razgradnjo laktoze pri dojenčkih, ki imajo težave s prebavo laktoze.

 

14,41 z DDV

Na zalogi

Prednosti

✓ Kapljice so primerne za kompenziranje trenutne laktozne intolerance.

✓ Vsebujejo naravno laktazo pridobljeno s pomočjo kvasovke, ki deluje pri nevtralnem pH, ravno tako kot pH v želodčku dojenčka.

✓ Kapljice v trenutku razgradijo laktozo in spremenijo materino mleko v otroško hrano ˝brez laktoze˝.

✓ Se ne absorbirajo prebavnem traktu.

✓ Dodan ekstrakt kolokinte ter navadnega kopra sproščata gladko mišičevje prebavil ter blagodejno delujeta na prebavila.

Opis

Abokoliken kapljice vsebujejo naraven encim laktazo pridobljeno s pomočjo kvasovke. Laktaza deluje pri nevtralnem pH (Ph=7) , ravno tak kot je pH v otroškem trebuhu. Laktaza se ne absorbira v prebavnem traktu. Dodajanje kapljic materinemu mleku v trenutku razgradi laktozo in spremeni materino mleko v otroško hrano ˝brez laktoze˝. Kapljice vsebujejo tudi oljni ekstrakt kolokinte (Citrullus colocynthis) ter navadnega kopra (Anethi graveolens), ki sproščata gladko mišičevje prebavil ter blagodejno delujeta na prebavila.

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočen odmerek za dojenčke je 5 kapljic, ki jih dodate v mleko ali v mlečno formulo.

Ko je mlečni obrok primerno segret, ga dobro pretresite in začnite hraniti. Uporabiti pri vsakem hranjenju dojenčka do 4. mesecev starosti oz. dokler krči ne izzvenijo.
Odmerek lahko povečamo do maksimalno 10 kapljic pri vsakem hranjenju.

Sestava:

5 kapljic (odmerek) vsebuje:

  • 126 mg encima laktaza,
  • 0,24 mg izvlečka kolokinte,
  • 0,24 mg izvleček navadnega kopra.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja.
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse.
Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno na Nizozemskem.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Kapljic ne dodajajte neposredno v usta. Kapljic ne dodajajte prevročemu ali prehladnemu mleku. Kapljice shranjujte v originalni embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25° C.  Po odprtju shranjujte v hladilniku in porabite  v 3 tednih. Izdelka ne uporabljajte po datumu roka uporabnosti navedenemu na embalaži.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…