Abopholic Meta, tablete

 

Pakiranje: 30 tablet

Aboholic Meta je prehransko dopolnilo, ki vsebuje metilirano folno kislino in vitamine B kompleksa.

 

7,91 z DDV

Prednosti

 

✓ Vsebuje metilirano folno kislino, ki se hitreje absorbira in skoraj v trenutku doseže zahtevano koncentracijo.

✓ Folna kislina prispeva k pravilnemu razvoju možganov in hrbtenjače, zmanjšuje tveganje za srčno žilne okvare,  razcepljeno ustnico in nepravilnosti urinalnega trakta.

✓ Dodani še ostali vitamini B kompleksa.

✓ Samo 1 tableta na dan.

✓ Brez sladkorja.

 

Opis

Tablete Abopholic Meta poleg vitaminov skupine B vsebujejo tudi folno kislino IV. generacije, ki je še posebej potrebna za pokrivanje potreb ženskega telesa v rodnem obdobju: pred zanositvijo, med nosečnostjo in dojenjem. Metilirana folna kislina se hitreje absorbira in skoraj v trenutku doseže zahtevano koncentracijo. Uživanje dopolnil s folno kislino zviša nivo folata pri nosečnici. Nizek nivo folata pri nosečnici je dejavnik tveganja za okvare nevralne cevi pri razvijajočem se plodu. Koristni učinek se doseže z dopolnjevanjem prehrane žensk v rodni dobi s 400 μg (1 tableta) folne kisline dnevno vsaj en mesec pred in do tri mesece po zanositvi.

Folna kislina prispeva k:

  • razvoju materinega tkiva med nosečnostjo,
  • sintezi aminokislin,
  • presnovi homocisteina,
  • normalnem psihološkem delovanju,
  • nastajanju krvi,
  • delovanju imunskega sistema.

Vitamini skupine B prispevajo k pravilnemu delovanju živčnega sistema, zmanjševanju utrujenosti, imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri ohranjanju zdravih las, kože ter sluznic.

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočeni odmerek je 1 tableta na dan s kozarcem vode.

Sestava:

Sestavine v 1 tableti %PDV*
Metilirana folna kislina (kalcijev L metil folat) 400 μg 200
Vitamin B1 (tiamin) 1,4 mg 127
Vitamin B2 (riboflavin) 1,6 mg 114
Vitamin B3 (niacin) 18 mg 113
Vitamin B5 (pantotenska kislina) 6 mg 100
Vitamin B6 (piridoksin) 2 mg 143
Vitamin B7 (biotin) 150 μg 300
Vitamin B12 (cianokobalamin) 1 μg 40

* Priporočen dnevni vnos.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno na Nizozemskem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.  Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote, pri temperaturi do 25° C.  Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…