AboRuhe, kapsule

 

Pakiranje: 24 kapsul

AboRuhe je prehransko dopolnilo z edinstveno kombinacijo izvlečkov baldrijana, hmelja in zelenega čaja za blaženje in uravnavanje motenj spanja.

 

11,07 z DDV

Na zalogi

Prednosti

 

✓ Edinstvena kombinacija izvlečkov baldrijana, hmelja in zelenega čaja.

✓ Dodana tudi magnezij in vitamin B6.

✓ Ne povzroča odvisnosti.

Opis

AboRuhe je prehransko dopolnilo iz rastlinskih izvlečkov za blaženje in uravnavanje motenj spanja.

  • Baldrijan pomirja miselni, čustveni in telesni nemir, pomaga odpraviti živčno napetosti in razdraženosti.
  • L-teanin je aminokislina iz zelenega čaja. Pomaga pri sprostitvi in pri tem, da lažje in hitreje zaspimo ter izboljša kvaliteto spanja. Pomaga pri formiranju alfa valov v možganih, ki so predfaza dolgotrajne relaksacije brez zaspanosti.
  • Hmelj vpliva na zmanjšanje telesne in duševne napetosti ter deluje pomirjevalno.

Odmerjanje in način uporabe:

Odrasli in otroci, starejši od 12 let: Priporočeni odmerek sta 2 kapsuli 30 minut do 1 ure pred spanjem s kozarcem vode.

Sestava:

2 kapsuli (odmerek) vsebujeta:

  • 200 mg izvlečka korenine baldrijana,
  • 60 mg izvlečka hmelja,
  • 200 mg L-teanina,
  • 100 mg magnezija,
  • 2 mg vitamina B6.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno na Poljskem.

Opozorilo: Največja dnevna količina je 6 kapsul, ki se je ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote, pri temperaturi do 30° C.  Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…