Alitol®, mehke kapsule

 

Pakiranje: 48 mehkih kapsul

Alitol je prehransko dopolnilo z oljnim izvlečkom česnove čebulice in sladili.

5,55 z DDV

Ni na zalogi

Kategoriji: , Blagovna znamka: Krka

Prednosti

✓ Ne povroča neprijetnega vonja.

✓ Brez glutena.

✓ Zagotovljena stabilnost in konstantna vsebnost sestavin česna.

Opis

Prehrnasko dopolnilo Alitol vsebuje oljni ekstrakt česnove čebulice, ki zagotavlja stabilnost in konstantno vsebnost ključnih sestavin česna. Do sproščanja učinkovin pride šele v črevesju, zato, v primerjavi s svežim česnom, ne povzroča neprijetnega vonja pri zaužitju. Kapsule prav tako ne dražijo črevesne sluznice.
Vsestransko uporabnost česna (protimikrobno delovanje, preprečevanje starostnih spremembe na žilju, preprečevanje nastajanje žilnih oblog, pospeševanje izločanja prebavnih sokov) so poznala že najstarejša ljudstva, zato so ga pogosto uporabljala v svoji prehrani. Učinkovitost česna je potrdila tudi sodobna znanstvena medicina.

Odmerjanje in način uporabe:
  • Odrasli: vzemite 1 do 2 kapsuli trikrat na dan.

Kapsulo pogoltnite z nekaj tekočine, med ali po obroku. Prehransko dopolnilo lahko jemljete dalj časa.

Garancija kakovosti: Kakovost izdelkov in storitev ter nenehno izboljševanje ključnih procesov sta Krkini strateški usmeritvi. Že od začetka delovanja je bila Krkina strateška usmeritev proizvodnja kakovostnih, varnih in učinkovitih zdravil. Pri proizvodnji uporabljajo najsodobnejše pristope in dobre prakse, ki so se v skladu z razvojem panoge dopolnjevali in izboljševali.

Z lastnim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, ki celo presega visoke zahtevane standarde, proizvajajo učinkovita in varna zdravila vrhunske kakovosti. Visoko kakovost Krkinih zdravil dokazujejo tudi certifikati ustreznosti, patentne zaščite in prestižne nagrade.

Sestava: 1 kapsula vsebuje 270 mg oljnega ekstrakta česnove čebulice (Alii sativi bulbi extractum oleosum) 1 : 1
Ostale sestavine: želatina, sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol, sorbitol).

Poreklo: Slovenija

Opozorilo:Pred uporabo natančno preberite navodilo! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno