Naravno

Bactoblis Baby, vrečke s praškom

 

Pakiranje: 30 vrečk

Bactoblis® Baby oralni probiotik v obliki praška za počasno raztapljanje v ustih. Vsebuje edinstven, klinično preverjen probiotik Streptococcus salivarisu K12.

 

19,99 z DDV

Prednosti

 

✓ Učinkovita preventiva pri ponavljajočih anginah in vnetjih ušes.

✓ Klinično preverjen.

✓ Je dobrega okusa po jagodah.

✓ Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO.

Opis

 

Bactoblis® Baby vsebuje patentirano probiotično kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela ter vitamin D3.  Bactoblis® Baby je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela. Bactoblis® Baby prašek za počasno raztapljanje v ustih je namenjen vsem otrokom od 1. leta dalje.

Učinkovitost Bactoblis® Baby je klinično preverjena.

Odmerjanje in način uporabe1 vrečko na dan naj otrok počasi raztopi v ustih. Za preventivo in optimalno zaščito neprekinjeno uporabljajte vsaj 3 mesece.
Prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis® Baby, dajte vašemu otroku zvečer pred spanjem po umivanju zob:

  • v manjših delih stresete v usta oziroma daste po žlički. Otrok naj počasi valja in raztopi prašek v ustih, naj ga ne pogoltne.
  • pomočite dudo v vsebino vrečke in jo dajte otroku, da jo počasi posesa. Ponovite večkrat, da uporabite ves prašek v vrečki.
  • Po jemanju Bactoblis® Baby naj otrok nič ne je ali pije.

Sestava: 1 vrečka vsebuje 1×109 živih bakterijskih kultur Streptococcus salivarius K12 in 5 μg vitamin D3.

Garancija kakovosti:
Ars Pharmae
je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.
Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, konzervansov in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni takoza alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance. 

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.

Poreklo: Švica

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…