Belidor® Cardio Cholesterol, 30 kapsul

 

Belidor® Cardio Cholesterol za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi.

 

18,11 z DDV

Prednosti

 

✓ Izvleček vej bele jelke – Belinal® vsebuje poleg polifenolov tudi rastlinske sterole.

✓ Izvleček Belinal® je pridobljen iz največjega neokrnjenega evropskega gorskega gozda.

 

 

Opis

 

Po ocenah svetovne zdravstvene organizacije je vzrok za več kot 60 % srčno žilnih bolezni visoka vrednost holesterola v krvi. V večini primerov je povišan holesterol posledica prehrane, ki vsebuje preveč živalskih maščob in posledica nezdravega načina življenja. Unikatna receptura za vzdrževanje normalne ravni holesterola v krvi vsebuje naravne polifenole iz vej jelke, vitamin B1 in dodane rastlinske sterole. Belidor® Cardio Cholesterol je idealno dopolnilo k vsakodnevni zdravi prehrani.

Belidor® Cardio Cholesterol je varen za uporabo kot vzporedna terapija pri bolnikih, ki imajo povišane vrednosti holesterola in znižujejo holesterol z zdravili na osnovi statinov ali fibratov.

Tiamin (vitamin B1) ima vlogo pri delovanju srca. Rastlinski steroli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Odmerjanje in način uporabe: 1- 3 kapsule na dan med obrokom z vodo

Sestava:

Aktivne sestavine 1 kapsule  Količina v 1 kapsuli   PDV* (%)
Belidor® – premium izvleček bele jelke    150 mg     /
Rastlinski steroli     400 mg    50
Tiamin – Vitamin B1     0,55 mg   50

*priporočen dnevni vnos

Garancija kakovosti: Naša filozofija temelji na osnovah znanstvene preciznosti, ki usmerjajo vsak vidik naše ustvarjalnosti, bodisi pri razvijanju prehrambenih dodatkov ali oblikovanju inovativnih kozmetičnih rešitev. Z zaupanjem v moč naravnih virov, a ob skrbnem preverjanju skozi prizmo znanstvenega raziskovanja, ustvarjamo izdelke, ki presegajo pričakovanja. Naša zavezanost raziskavam nas navdihuje k oblikovanju prebojnih rešitev za vašo notranjo vitalnost in zunanjo lepoto.

Opozorilo:Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.  Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporoča se zdrav način življenja.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…