Belinal Sport Recovery 180mg, 30 kapsul

 

Belinal® Sport Recovery za hitrejšo regeneracijo mišic.

 

23,00 z DDV

Prednosti

 

✓ Visok odmerek izvlečka vej bele jelke – Belinal® 180 mg in magnezija.

✓ Izvleček Belinal® je pridobljen iz največjega neokrnjenega evropskega gorskega gozda.

✓ Atleti, ki so 14 dni uživali pripravek Belinal® sport recovery, so izboljšali regeneracijo za 45 %,  vzdržljivost pa za 36%.

✓ Naravni vitamin C, B6 in B12 prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

✓ Magnezij prispeva k delovanju mišic.

✓ Kapsule ne vsebujejo barvil, sladil, laktoze in glutena.

✓ Brez polnil in dodatkov proti sprijemanju.

 

Opis

 

Belinal® Sport Recovery varuje pred mišičastimi poškodbami in vnetji na celični ravni. Priporočamo ga za hitrejšo regeneracijo mišic, za zmanjšanje utrujenosti po treningih in športnih aktivnostih, ter za povečanje vzdržljivosti pri profesionalnih športnikih in rekreativcih.

Vitamini B6, B12 in C prispevajo k zmanjšanju utrujenosti. Magnezij prispeva k delovanju mišic.

Odmerjanje in način uporabe: 1 – 3 kapsule na dan z vodo. Eno kapsulo 1 uro pred fizično aktivnostjo, eno kapsulo po fizični aktivnosti. 3 kapsule dnevno v času intenzivnih treningov ali tekmovanj.

Sestava:

Aktivne sestavine 1 kapsule Količina v 1 kapsuli PDV* (%)
Belinal® – premium izvleček bele jelke

  • od tega polifenoli
180,0 mg

126 mg

/
Vitamin C – izvleček acerole 40 mg 50
Magnezij 80 mg 21
Cink 4 mg 40
Vitamin B6 0,7 mg 50
Vitamin B12 1,25 µg 50

*priporočen dnevni vnos

Sestavine: Belinal® izvleček vej bele jelke (Abies alba), magnezijev oksid, izvleček plodov acerole (Malpighia glabra), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalična celuloza, cinkov citrat, piridoksin, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat in silicijev dioksid, metilkobalamin.

Garancija kakovosti: Naša filozofija temelji na osnovah znanstvene preciznosti, ki usmerjajo vsak vidik naše ustvarjalnosti, bodisi pri razvijanju prehrambenih dodatkov ali oblikovanju inovativnih kozmetičnih rešitev. Z zaupanjem v moč naravnih virov, a ob skrbnem preverjanju skozi prizmo znanstvenega raziskovanja, ustvarjamo izdelke, ki presegajo pričakovanja. Naša zavezanost raziskavam nas navdihuje k oblikovanju prebojnih rešitev za vašo notranjo vitalnost in zunanjo lepoto.

Opozorilo: Otroci mlajši od 5 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru jemanja zdravil se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Izdelek je potrebno hraniti pri sobni temperaturi (od 15 °C do 25 °C), v suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Abies Labs GmbH, Bahnhofplatz 5, A-9020 Klagenfurt am Worthnersee, Avstrija.

Zastopnik za Slovenijo: Agroforest d.o.o., Stegne 35, 1000 Ljubljana.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…