Naravno

Bio Aloe Vera, naravni sok

 

Pakiranje: 330 ml

Bio Aloe Vera  je 100% sveži, naravni sok aloe vere, ekološke pridelave.

 

10,18

Prednosti

✓ 100 % naravni sok aloe vere.

✓ Organska ekološka pridelava.

✓ Naravni sok aloe vere lahko uživajo diabetiki in onkološki bolniki.

Opis

Naravni sok aloe vere zagotavlja telesu dragocene snovi. Vsebuje preko 160 sestavin, ki so koristne za organizem. Aloe vera je dobro znana v kitajski in indijski kulturi, uporablja se v ayurvedski medicini. Raziskovalci so ugotovili, da so jo uporabljali že grški in rimski zdravilci. Naravni sok aloe vere lahko uživajo tudi diabetiki in onkološki bolniki.

  • Aloja pomaga izločati toksine iz prebavnega trakta, pospešuje prebavo in pozitivno deluje na ledvica, jetra in žolčnik. Izboljša počutje in vitalnost telesa v vseh življenjskih situacijah ter obdobjih.
  • Pomaga pri zdravju in delovanju prebavnega trakta.
  • Pomaga pri vzdrževanju dobrega imunskega sistema.
  • Zaradi protivnetnih lastnosti je bilo ugotovljeno, da je aloe vera koristna pri zdravljenju bolezni dlesni.
  • Ima protimikrobno delovanje, kar pomaga pri odpravi slabega zadaha in zdravljenju razjed v ustih.

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočen dnevi odmerek je 20 ml soka 3x dnevno.

Sestava: 100% sok aloe vere (Aloe barbadensis Miller). Organsko pridelano izven EU. Proizvodnja nosi certifikat organske ekološke pridelave DE-012.

Energijska vrednost ( v 100ml):
energija 13 kJ/4Kcal,
maščobe ˂ 0,1 g
– od tega nasičene maščobne kisline ˂ 0,1 g
ogljikovi hidrati ˂ 0,6 g.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno v Nemčiji.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite v hladnem, suhem in temnem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Po odprtju hranite v hladilniku in hitro porabite.

Morda vam bo prav tako všeč…