Naravno

Flexofytol®, kapsule z bio-optimiziranim izvlečkom kurkume

 

Pakiranje: 60 kapsul

Blagovna znamka: TILMAN S.A., Belgija

Flexofytol kurkuma – gibčni kot puma.
Si želite BOLJ GIBLJIVE SKLEPE? Pomagal vam bo FLEXOFYTOL® – kurkumin v Flexofytolu® pripomore k boljši gibljivosti sklepov na naraven način. Ena kapsula izdelka je enako učinkovita, kot da bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu.

 

19,97 z DDV

Prednosti

 

✓ Edinstvena absorpcija.

✓ Izboljša gibljivost sklepov.

✓ Varna dolgotrajna uporaba in zelo malo interakcij z zdravili.

✓ Preizkušeno na preko 50.000 bolnikih v 23 državah sveta.

Opis

 

Vas težave s sklepi ovirajo pri vaših najljubših aktivnostih? Vam morda celo otežujejo vsakodnevno življenje?
Niste sami. Obraba sklepov je pogosta težava, s katero se srečuje od 15 do 20 odstotkov ljudi. Ovira vas lahko pri aktivnostih, kot so sprehodi, kolesarjenje, hoja v hribe in druge vrste rekreacije. S težavami se lahko srečujete tudi pri vsakodnevnih opravilih, kot so hoja po stopnicah, pospravljanje doma in vrtna opravila. Če imate prizadete male sklepe prstov, vas lahko to moti celo pri pisanju in prehranjevanju. Aktivnosti, ki so bile včasih samoumevne, naenkrat postanejo vir nezadovoljstva, saj v njih ne morete več sproščeno uživati oz. jih ne morete z lahkoto opravljati.
Kratkotrajno se težave lahko lajša s protibolečinskimi oz. protivnetnimi zdravili, ki pa zaradi nevarnosti neželenih učinkov niso primerna za dolgotrajno uporabo. Poleg tega je pri omenjenih zdravilih prisotna možnost za interakcije z drugimi zdravili, ki jih jemljete.

V čem je torej prednost izdelka Flexofytol®?
Flexofytol® vsebuje kurkumin, ki dokazano lajša težave in pomaga do boljše gibljivosti sklepov na varen način.
Kurkumin je najpomembnejša učinkovina v kurkumi, iz katere pa zelo slabo prehaja iz prebavil v kri in tako ne pride do sklepov. V Flexofytolu so s posebno tehnologijo bistveno izboljšali absorpcijo kurkumina, ki ima tako 4000x večjo topnost in kar 1350x boljšo absorpcijo kot pri kurkumi v prahu. To v praksi pomeni, da je v Flexofytolu kurkumin v takšni obliki, da ima ena sama kapsula Flexofytola enako učinkovitost, kot da bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu.
Flexofytol® je primeren tako za lajšanje težav in izboljšanje gibljivosti velikih sklepov, kot sta koleno in kolk, in malih sklepov na prstih. Izkušnje kažejo, da je po enem mesecu zadovoljnih osem od desetih uporabnikov, ki so predhodno imeli blage do zmerne težave v sklepih. Dolgotrajna uporaba Flexofytola je varna za želodčno sluznico, srčno-žilni sistem, jetra in ledvica. Poleg tega je Flexofytol® praktično brez interakcij z zdravili.

Kaj svetujemo?
Flexofytol® jemljite en mesec, dve kapsuli zjutraj in dve kapsuli zvečer. Ko boste po enem mesecu uporabe tudi vi občutili lajšanje težav in boljšo gibljivost v sklepih, lahko nadaljujete z jemanjem dveh kapsul zjutraj.
Naročite Flexofytol® in se pridružite več kot 50.000 uporabnikom v 23 državah sveta, ki jim je Flexofytol® na varen način pomagal na poti od težav v sklepih do svobodnega gibanja.

Odmerjanje in način uporabe:
Za boljšo gibljivost sklepov:
Začetni odmerek: 2 mehki kapsuli zjutraj in 2 mehki kapsuli zvečer, 1 mesec dni.
Vzdrževalni odmerek: 2 mehki kapsuli zjutraj.

 Za boljšo razteznost tetiv:
Otroci, stari od 6 do 12 let: 2 mehki kapsuli zjutraj in 2 mehki kapsuli zvečer, 1 teden dni.
Mladostniki stari nad 12 let in odrasli: 4 mehke kapsule zjutraj in 4 mehke kapsule zvečer, 1 teden dni.

Zaužijte s kozarcem vode. Primerno za daljšo uporabo.

Sestava: Emulgator: polisorbat 80, suh izvleček Curcume longe, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Mehka kapsula: želatina, sredstvo za vlaženje: glicerin, barvila: titanov dioksid, naraven karmin, železov oksid.
Ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in je brez glutena.

Garancija kakovosti: Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom. 

Opozorilo: Prehransko dopolnilo Flexofytol® ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Prehranskega dopolnila  Flexofytol® ne uporabljajte med nosečnostjo, dojenjem in pri zapori žolčevoda. Pred sočasno uporabo prehranskega dopolnila Flexofytol® z varfarinom ali heparinom se je potrebno posvetovati z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. V primeru več dni trajajoče driske prenehajte z uporabo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja.

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…