Flexofytol®, mehke kapsule z bio-optimiziranim izvlečkom kurkume

 

Pakiranje: 60 mehkih kapsul

Flexofytol vsebuje bio-optimiziran izvleček kurkume, ki pomaga pri gibljivosti vaših sklepov. Posebna formulacija omogoča, da se iz ene kapsule absorbira toliko kurkumina kot če bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu! Flexofytol je primeren za vse sklepe, po enem mesecu uporabe pa je zadovoljnih 8 od 10 uporabnikov. Je najbolj prodajani izdelek na osnovi kurkume v slovenskih lekarnah.

 

19,97 z DDV

Prednosti

 

✓ Edinstvena absorpcija.

✓ Izboljša gibljivost sklepov.

✓ Varna dolgotrajna uporaba in zelo malo interakcij z zdravili.

✓ Preizkušeno na preko 50.000 bolnikih v 23 državah sveta.

✓ Ne vsebuje laktoze in glutena.

 

Opis

 

Imate težave s sklepi? Že poznate kurkumo?
Glavna sestavina kurkume je kurkumin, za katerega raziskave kažejo, da prispeva k ohranjanju gibljivosti sklepov. Žal pa ima neverjetna kurkuma eno veliko pomanjkljivost – kurkumin iz kurkume v prahu zelo slabo prehaja iz prebavil v kri in ga zato zanemarljivo malo pride do sklepov. In če imate težave s sklepi, ga ravno tam najbolj potrebujete.
Prehransko dopolnilo Flexofytol vsebuje bio-optimiziran izvleček kurkume, pri kateremu so s posebno tehnologijo bistveno izboljšali absorpcijo kurkumina. Kurkumin v Flexofytolu ima tako 4000x večjo topnost in kar 1350x boljšo absorpcijo kot kurkuma v prahu.

Kaj to pomeni v praksi?
Ena kapsula izdelka Flexofytol ima enako učinkovitost kot če bi zaužili skoraj cel kilogram kurkume v prahu! Flexofytol je preizkusilo že več kot pol milijona ljudi v 23 državah sveta. Je dokazano varen za želodčno sluznico, srčno-žilni sistem, jetra in ledvica. Primeren je tako za ohranjanje gibljivosti velikih sklepov, kot sta koleno in kolk, kakor tudi malih sklepov na prstih. Izkušnje in raziskave so pokazale, da je po enem mesecu jemanja izdelka Flexofytol zadovoljnih 8 od 10 uporabnikov. Zato ne preseneča, da je Flexofytol najbolj prodajani izdelek na osnovi kurkume v slovenskih lekarnah.

Uporaba in priporočeni odmerek:
ZA BOLJŠO GIBILJIVOST SKLEPOV:

  • Otroci, stari od 6 do 12 let: začetni odmerek je 2 mehki kapsuli zjutraj, 1 mesec dni. Vzdrževalni odmerek je 1 mehka kapsula zjutraj.
  • Mladostniki, stari nad 12 let in odrasli: začetni odmerek je 2 mehki kapsuli zjutraj in 2 mehki kapsuli zvečer, 1 mesec dni. Vzdrževalni odmerek je 2 mehki kapsuli zjutraj.

ZA BOLJŠO RAZTEZNOST TETIV:

  • Otroci, stari od 6 do 12 let: 2 mehki kapsuli zjutraj in 2 mehki kapsuli zvečer, 1 teden dni.
  • Mladostniki, stari nad 12 let in odrasli: 4 mehke kapsule zjutraj in 4 mehke kapsule zvečer, 1 teden dni.

Kapsulo zaužijte s kozarcem vode. Primerno za daljšo uporabo. V primeru več dni trajajoče driske prenehajte z uporabo.

Sestava in vsebnost: Ena mehka kapsula prehranskega dopolnila Flexofytol odgovarja aktivnosti 950 g kurkume v prahu. Aktivna sestavina v 4 mehkih kapsulah: 168 mg standardiziranega aktivnega kurkumina. Aktivna sestavina v 8 mehkih kapsulah: 336 mg standardiziranega aktivnega kurkumina.
Emulgator: polisorbat 80, suh izvleček Curcume longe L., sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina. Mehka kapsula: želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerin, voda, barvila: titanov dioksid, karmin, železovi oksidi.

Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija, e-mail: info@ewopharma.si
Proizvajalec: Tilman SA, Z.I. Sud 15, B-5377 Baillonville, Belgija.

Garancija kakovosti:
Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.
Tilman je vodilno belgijsko podjetje na področju zdravilnih rastlin. Imajo več kot 50 let izkušenj v razvoju naravnih izdelkov, namenjenih za varno in učinkovito reševanje zdravstvenih težav. Tilmanova proizvodnja ustreza strogim načelom dobre proizvodne prakse (angl. GMP), ki so sicer zahtevana za farmacevtsko industrijo. Vsi njihovi izdelki so tako standardizirani in kontrolirani, kar pomeni, da zagotovljeno vsebujejo navedeno količino aktivne učinkovine preverjene kakovosti. Tilmanovi izdelki so mednarodno uveljavljeni v več kot 30 državah s celega sveta.

Opozorilo:Prehransko dopolnilo Flexofytol ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Prehranskega dopolnila Flexofytol ne uporabljajte med nosečnostjo, dojenjem in pri zapori žolčevoda (žolčni kamni). Nosečnice, doječe matere ter osebe s preteklimi težavami jeter, žolčnika in gastrointestinalnih težav, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Pri sočasni uporabi izdelka Flexofytol in antikoagulantov (npr. kumarin, heparin), se posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Belgija

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…