Flora Bimbi, viale

 

Pakiranje: 6 vial

Edinstven kombinacija probiotikov, prebiotikov in vitaminov B kompleksa. Flora Bimbi je ustvarjena posebej za otroke in zagotavlja 7 milijard probiotičnih bakterij v eni viali.

 

9,61 z DDV

Prednosti

✓ Edinstven kombinacija probiotikov, prebiotikov in vitaminov B kompleksa.

✓ Ustvarjeno posebej za otroke.

✓ 7 milijard probiotičnih bakterij v eni viali.

✓ Okus banane.

Opis

Flora Bimbi je prehransko dopolnilo z edinstveno kombinacijo mikroorganizmov, prebiotikov in vitaminov B kompleksa. Ustvarjeno je posebej za otroke in zagotavlja 7 milijard bakterij v eni steklenički (Bifidobacterium infantis, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus termophilus). Podpira ravnovesje črevesne flore in zavira rast patogenih mikrobov, kar zagotavlja pravilno in učinkovito prebavo. Uporabo prehranskega dopolnila priporočamo med in po antibiotični terapiji. Tekočina v vialah ima prijeten okus po banani.

 

Odmerjanje in način uporabe:

Priporočen dnevi odmerek je ena viala, priporočljivo zjutraj pred obrokom.
Pritisnite na vrh pokrovčka, da sprostite vsebino pokrovčka v tekočino v viali. Dobro premešajte. Odvijte pokrovček in popijte vsebino.

Sestava:

Sestavine v dnevnem odmerku (1 viala) %PDV*
mešanica mlečnokislinskih bakterij Bifidobacterium lingum ATCC 15697D (2,84 CFU*), Lactobacillus acidophilus La-14 (2,08 CFU*), Streptococcus thermophilus ATCC 19258 (2,08 CFU*) 7 milijard CFU**
FOS (frukto-oligo-saharidi) 400 mg
Vitamin B6 1 mg 71
Vitamin B2 0,8 mg 57
Vitamin B1 0,7 mg 64
Vitamin B12 2,5 mcg 100

*Priporočen dnveni vnos
**CFU – enote, ki tvorijo kolonije

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo: Za AboPharmo proizvedeno v Italiji.

Opozorilo: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom mlajšim od 3 leta. Shranjujte v originalni embalaži v suhem, temnem prostoru pri temperaturi do 25° C.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…