Gynolact, vaginalne tablete

 

Pakiranje: 8 vaginalnih tablet.

Vaginalne tablete z mlečnokislinskimi bakterijami, ki vzdržujejo in obnavljajo naravno bakterijsko ravnovesje v nožnici.

8,17 z DDV

Prednosti

 

✓ Majhna vaginaleta.

✓ Uporaba 1x dnevno.

✓ Ne peče.

✓ Trije sevi mlečno kislinskih bakterij.

✓ Brez vonja in barvil.

✓ Enostavna uporaba.

✓ Ne kaplja in ne pušča madežev na perilu.

✓ Medicinski pripomoček z oznako CE.

Opis

Bakterijska vaginoza in glivične infekcije

  • Bakterijska vaginoza je najpogostejša oblika porušenaga bakterijskega ravnovesja, ki nastane zaradi pomanjkanja mlečnokislinskih bakterij ter se običajno odraža z neprijetnimi vaginalnimi simptomi in znaki (obilna količina mlečnega, sivkastega nožničnega izcedka, neprijeten vonj, srbenja, pekoč občutek). Bakterijsko vaginozo zdravimo z vnašanjem mlečnokislinskih bakterij v nožnico. Te obnovijo kislo okolje in normalizirajo bakterijsko ravnovesje, kar vodi v normalizacijo izcedka.
  • Simptomi glivične infekcije, ki jo povzroča gliva Candida, so gost ter bel izcedek brez vonja, ki ga spremlja draženje in pekoč občutek zunanjih ženskih spolovil. Glivične infekcije se zdravijo z zdravili. Kljub zdravljenju, veliko žensk trpi zaradi ponavljajoče se glivične okužbe. Ponavljanju se je mogoče izogniti s krepitvijo vaginalne mlečnokislinske bakterijske flore.

Gynolact vsebuje tri naravne seve mlečnokislinskih bakterij: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei in Lactobacillus rhamnosus. Uporablja za vzpostavitev in okrepitev naravne mlečnokislinske bakterijske vaginalne flore, ko pride do neravnovesja v flori.

Sestava v 1 vaginalni tableti:
2 milijardi živih mlečnokislinskih bakterij
– 3 različni sevi Lactobacillus (Lb. acidophilus, Lb. casei, Lb. rhamnosus)

Pomožne snovi: kalcijev laktat, laktoza, hidroksipropilmetilceluloza, talk, magnezijev stearat.

Odmerjanje in način uporabe:

  • Bakterijska vaginoza: 1 vaginalno tableto vstavite zvečer globoko v nožnico, 7 dni.
  • Preprečevanje bakterijske vaginoze: 1 vaginalno tableto vstavite zvečer globoko v nožnico, 2-3 dni.
  • Po zdravljenju glivične okužbe: 1 vaginalno tableto vstavite zvečer globoko v nožnico, 3 dni.

Poskrbite za dobro higieno rok. Zdravljenje z Gynolactom lahko po potrebi ponovite.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Opozorilo: Pred uporabo preberite navodilo. Izdelek je primeren za ženske vseh starosti. Lahko se uporablja v času dojenja. V nosečnosti se pred uporabo vaginalnih tablet Gynolact posvetujte s svojim zdravnikom. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če se simptomi poslabšajo ali pri krvavečem izcedku med zdravljenjem. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Poreklo: Finska

 

Dodatne informacije

Pakiranje

30 tablet, 70 tablet, 180 tablet

Morda vam bo prav tako všeč…