Ni na zalogi

Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus, kapsule

 

Pakiranje: 60 kapsul

Probiotične kapsule Solgar Advanced Multi-Billion Dophilus vsebujejo kombinacijo kultur živih mikroorganizmov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, ki se med seboj optimalno dopolnjujejo in so običajno prisotne v naših prebavilih.

 

27,93

Ni na zalogi

Prednosti

 

✓ Naraven izvor.

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Brez laktoze.

✓ Steklena embalaža.

✓ Primerno za vegetarijance in vegane.

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

 

Izdelek vsebuje kombinacijo kultur živih mikroorganizmov Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, ki se med seboj optimalno dopolnjujejo in so običajno prisotne v naših prebavilih.

V proizvodnji formulacije Advanced Multi-Billion Dophillus je uporabljena polisaharidna matrica, posebej pripravljena mešanica pomožnih snovi, ki zagotavljajo večjo stabilnost in daljši rok uporabe izdelka, kot tudi zaščito mikroorganizmov pred uničenjem ob stiku z želodčno kislino. Za probiotične bakterije namreč veljajo posebne zahteve, kot so uspešna preživelost skozi celoten gastrointestinalni trakt, aktivnost do ciljnega mesta (prebavnega trakta) in tudi začasna naselitev črevesja. Tako zasedajo prostor za pripenjanje na črevesni površini škodljivim bakterijam in jih na ta način tudi izločajo.

Pomembno je, da so v probiotične izdelke dodane vrste bakterij in njihovi sevi, ki se medsebojno (sinergistično) dopolnjujejo in si ustvarjajo ugodne pogoje za preživetje.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.
Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Odmerjanje in način uporabe: Zaužijte 1-2 kapsuli na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavina V 2 kapsulah
L. acidophilus, LA-5® 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5×109 cfu)
B. lactis, BB-12® 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5×109 cfu)
L. paracasei, L. casei 431® 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5×109 cfu)
L. rhamnosus GG, LGG® 2,5 bilionov mikroorganizmov (2,5×109 cfu)

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine: maltodekstrin, mikrokristalinična celuloza; natrijev alginat, probiotične kulture; sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijev stearat rastlinskega izvora.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Morda vam bo prav tako všeč…