Akcija!

Solgar Fitosteroli kompleks, kapsule

 

Pakiranje: 100 kapsul

Prehransko dopolnilo vsebuje štiri najpomembnejše sterole rastlinskega izvora (soja): beta-sitosterol, stigmasterol, kampesterol in brasikasterol.

 

34,23 z DDV

Prednosti

 

✓ Naraven izvor.

✓ Brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter brez umetnih arom ali barvil.

✓ Steklena embalaža.

✓ Certifikat Dobre proizvodne prakse.

Opis

 

Phytosterol Complex 1000 mg vsebuje štiri najpomembnejše sterole rastlinskega izvora: beta-sitosterol, stigmasterol, kampesterol in brasikasterol. 

Fitosteroli so rastlinski steroli, ki so po svoji kemijski strukturi in metabolni aktivnosti podobni holesterolu. Fitosteroli s holesterolom tekmujejo za prenosno mesto na receptorjih v črevesju ter tako preprečujejo vezanje in posledično absorpcijo holesterola.

Rastlinski steroli/stanoli prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom vsaj 0,8 g rastlinskih sterolov/stanolov.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Odmerjanje in način uporabe: Dvakrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

Sestavina V 2 kapsulah
kompleks fitosterolov iz soje (Glycinae max) 1000 mg
od tega:
skupni sterol estri (vsebuje beta-sitosterol, stigmasterol, kampesterol, brasikasterol) 900 mg

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Sestavine: kompleks fitosterolov iz soje; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja); olje barvnega rumenika/žafrankino olje (Carthamus tinctorius); barvilo: karamel.

Garancija kakovosti:
Solgar – kakovost  brez kompromisov že 70 let.
Dejstva, kot so sinergistično delovanje, optimalne količine mikronutrientov, biorazpoložljivost ter mnoga druga o katerih razmišljamo danes, imajo svoje začetke v Solgarju.
Solgarjevi izdelki so formulirani tako, da zadovoljijo različne individualne potrebe in različne življenjske stile (npr. vegeterijanstvo, veganstvo, košer …). Kadarkoli je možno, formulirajo izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice, glutena in se izogibajo alergenom. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Uporabljajo kelirane oblike mineralov, ki omogočajo maksimalni izkoristek v telesu.
Solgar uporablja reciklirajoče temne stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost in varnost izdelkov, saj je steklo edini material, ki kemično ne reagira z vsebino. Solgar svojih izdelkovne testira na živalih ter uporablja naravna, ekološka čistilna sredstva.
V Solgarju je kakovost več kot beseda – to je dobesedno način življenja
. Zato dosledno proizvaja znanstveno utemeljena prehranska dopolnila vrhunske kakovosti po standardih Dobre proizvodne prakse.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.

Poreklo: Združene države Amerike

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…