Naravno

Urocist, tablete

 

Pakiranje: 15 tablet

Urocist tablete so medicinski pripomoček z edinstveno kombinacijo rastlinskih učinkovin za lajšanje in preprečevanje vnetja sečnega mehurja.

 

16,88 z DDV

Prednosti

 

✓ Proantocianidini in D-manoza se vežeta na bakterijske fimbrije in onemogočata njihovo mobilnost ter s tem preprečujeta bakterijsko kolonizacijo sečevoda.

✓ Gornik poveča sekrecijo urina in s tem pripomore k hitrejši izločitvi bakterij.

✓ Beta-glukani stimulirajo imunski sistem z aktivacijo sistema komplementa, makrofagov in naravnih celic ubijalk.

✓ Ne vsebuje glutena.

 

Opis

 

Urocist tablete so medicinski pripomoček z edinstveno kombinacijo rastlinskih učinkovin za lajšanje in preprečevanje vnetja sečnega mehurja. Priporočamo jih kot podporo pri zdravljenju, za preprečevanje pojava vnetja sečil. Visoka vsebnost proantocianidinov A (PAC-A) iz izvlečka ameriške brusnice preprečuje stik bakterij z povrhnjico mehurja. Gornik (Arctostaphylos uva-ursi) poveča sekrecijo urina in s tem pripomore k hitrejši izločitvi bakterij. Beta-glukani stimulirajo imunski sistem z aktivacijo sistema komplementa, makrofagov in naravnih celic ubijalk.

Odmerjanje in način uporabe:

Pri kroničnih vnetjih, po zdravljenju ali med antibiotično terapijo: 1 tableta na dan z kozarcem vode. Jemljite vsaj en mesec.

V primeru močnih bolečin ali akutnega cistitisa se priporočata 2 tableti na dan, dokler simptomi ne izzvenijo, običajno po 3-4 dneh uporabe.

Sestava:

1 tableta (odmerek) vsebuje:

  • 40 mg proantocianidinov (PAC) iz ekstrakta brusnice,
  • 125 mg arbutina iz ekstrakta gornika,
  • 150 mg D-manoze,
  • 25 mg beta-glukanov.

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Njihova prehranska dopolnila in medicinski pripomočki so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujejo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse.

Kakovostne izdelke izvažajo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovijo najboljše izdelke za stranke, sodelujejo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno v Italiji.

Opozorilo: Pred uporabo skrbno preberite priložene navodila. Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote, pri temperaturi do 25° C.  Shranjevati nedosegljivo otrokom. Datum uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…