Xanacid, žvečljive tablete

 

Pakiranje: 10 žvečljivih tablet

Medicinski pripomoček Xanacid žvečljive tablete se uporabljajo za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice.

 

6,15 z DDV

Prednosti

✓ Medicinski pripomoček za lajšanje težav z zgago in prebavo, ki jih povzroča nenormalna kislost želodčne vsebine ter pri vračanju vsebine želodca v požiralnik (gastroezofagealni refluks).

✓ Patentiran rastlinski kompleks oblikuje zaščitni ovoj, ki ščiti želodčno sluznico pred kislim želodčnim sokom.

✓ Mineralna komponenta viša pH želodca.

✓ Ima mehansko delovanje, uporabljajo se lahko sočasno z zdravili za zdravljenje povečane kislosti želodca.

✓ Ne vsebuje glutena.

✓ Okus pomaranče.

Opis

Xanacid žvečljive tablete so medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem, namenjene za preprečevanje simptomov draženja želodčne sluznice: bolečina, pekoč občutek kislosti. Xanacid deluje tako, da tvori pregrado, ki ščiti sluznico zaradi napada želodčnih sokov. Zahvaljujoč svojemu rastlinskemu kompleksu, ima zaščitno in pomirjujoče delovanje na sluznico, medtem ko njegova mineralna komponenta zvišuje kisli pH. Rastlinski kompleks pomaga tudi pri preprečevanju gastroezofagealnega refluksa.

Odmerjanje in način uporabe:

Tableto prežvečite in pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužijte po potrebi, lahko tudi večkrat na dan. V primeru gastroezofagealnega refluksa, vzemite eno tableto po jedi in eno tableto pred spanjem.

Sestava: Kalcijev karbonat, magnezijev hidroksid, suhi izvleček gela aloje (Aloe barbadensis), suhi izvleček korenine sleza (Althaea officinalis), suhi izvleček listov slezenovca (Malva sylvestris), maltodektrin, celuloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat, okus pomaranče, sladilo: steviol glikozidi (Stevia rebaudiana).

Garancija kakovosti: Poslanstvo podjetja AboPharma je skrb za zdravje ljudi. Izkušnje, pridobljene skozi leta ter dobri odnosi s strankami so temelj našega uspešnega poslovanja. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v nemškem mestu Trier, kjer se nahaja tudi naš glavni tehnološko dovršen proizvodni laboratorij. Naša prehranska dopolnila so izdelana in distribuirana v skladu z najvišjimi proizvodnimi in distribucijskimi praksami. Pri razvoju izdelkov sodelujemo s številnimi raziskovalnimi centri, izdelki so tudi preizkušeni v kliničnih raziskavah oz. imajo podatke iz prakse. Naše kakovostne izdelke izvažamo v več kot 20 držav po vsem svetu. Z namenom, da zagotovimo najboljše izdelke za naše stranke, sodelujemo tudi z drugimi certificiranimi proizvajalci prehranskih dopolnil iz EU (Nemčija, Nizozemska, Italija).

Poreklo:  Za AboPharmo proizvedeno v Italiji.

Opozorilo: Pred uporabo skrbno preberite priložena navodila. Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote, pri temperaturi do 25° C. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Datum uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

Dodatne informacije

Posebni atributi

Naravno

Morda vam bo prav tako všeč…