Cetixin 10 mg, filmsko obložene tablete

 

Pakiranje: 10 filmsko obloženih tablet

Zdravilo Cetixin vsebuje cetirizinijev diklorid, ki ima protialergijsko delovanje.

4,50 z DDV

Prednosti

 

✓ Brez sladkorja, laktoze, glutena in kvasa.

✓ Protialergijsko delovanje.

✓ Samo 1 tableta na dan.

✓ Primerno za odrasle in otroke, starejše od 6 let.

Opis

 

Zdravilo Cetixin vsebuje cetirizinijev diklorid, ki ga uvrščamo med sistemske antihistaminike. Zdravilo se uporablja proti alergiji (preobčutljivosti).

Zdravilo Cetixin je namenjeno:

  • lajšanju nosnih in očesnih simptomov sezonskega in celoletnega alergijskega rinitisa.
  • lajšanju kronične koprivnice (kronična idiopatska urtikarija).

Odmerjanje in način uporabe: 

  • Odrasli in mladostniki, starejši od 12 let: Priporočeni odmerek je 1 tableta enkrat na dan.
  • Otroci, stari od 6 do 12 let: Priporočeni odmerek je polovica tablete dvakrat na dan.

Tablete pogoltnite s kozarcem tekočine. Tableta se lahko deli na enaka odmerka.

Garancija kakovosti: Vitabalans je finsko farmacevtsko podjetje, kjer je skrb za zadovoljstvo kupcev in strokovno javnost na prvem mestu. Lasten razvoj ter visoko kontrolirana proizvodnja predstavljata kakovost in varnost.
– Vitabalans izdelki so rezultat lastnega farmacevtskega in analitičnega razvoja, kliničnih študij, registracije in proizvodnje. Vse faze farmacevtske proizvodnje potekajo v lastnem podjetju in so skladne z visokimi standardi kakovosti, ki temeljijo na finski nacionalni zakonodaji ter evropski regulativi in predpisih.
– Pri proizvodnji upoštevamo visoka merila kakovosti. Proizvodnja Vitabalans izdelkov je vpeta v sistem GMP – sistem doseganja kakovosti, ki zagotavlja, da so izdelki dosledno proizvedeni in nadzorovani v skladu z ustreznimi standardi glede na njihov namen uporabe.
– Surovine, ki jih uporabljamo pri proizvodnji, izbiramo le pri zanesljivih in certificiranih dobaviteljih, s skrbno kontrolo kakovosti vhodnih surovin pa obenem zagotavljamo visoko kakovost končnih izdelkov.
– Vsi Vitabalans izdelki so brez laktoze in glutena, ostali pa v večini brez sladkorja in kvasa ter so primerni za vegane. Vitabalans izdelki so tako prilagojeni tudi alergikom in ljudem s posebnimi prehranjevalnimi zahtevami. Poleg tega veliko pozornost namenjamo tudi izbiri in uporabi dru­gih pomožnih sestavin ter dodajamo le tiste, ki so nujno potrebne in obenem varne za naše zdravje.

Sestava: Zdravilna učinkovina je cetirizinijev diklorid. Ena filmsko obložena tableta vsebuje 10 mg cetirizinijevega diklorida.

Poreklo: Finska

Opozorilo:Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

 

Dodatne informacije

Posebni atributi

Brez glutena, Brez laktoze, Brez sladkorja

Morda vam bo prav tako všeč…