Čaji in čajne mešanice

 

Pravijo, da za vsako bolezen raste rožica in ker v Lekarni Ig prisegamo na naravo, Vam nudimo široko paleto zdravilnih čajev lekarniške kakovosti slovenskih galenskih laboratorijev.

Čaji se tradicionalno uporabljajo za lajšanje blagih zdravstvenih težav. Ob prvih znakih bolezni si navadno skuhamo čaj in se uležemo k počitku. V primeru zelo bolečega grla in gnojnih angin, si blažimo težave z grgranjem žajbljevega čaja. Ko zaznamo pekoč občutek pri odvajanju urina, se spomnimo na brusnični čaj. Materina dušica pa nas pomirja, ko nas pesti dražeč kašelj. Čaje lahko pripravimo za napitke, inhalacije, grgranja ali obkladke. V naši lekarni vam bodo farmacevtke z veseljem svetovale pri izbiri primernega čaja.

Poleg zdravilnih čajev ponujamo tudi čaje za drobne trenutke razvajanja, ki delujejo blagodejno tako na telo, kot tudi na dušo: Pukka in Ronnefeldt.

ALI STE VEDELI?

 

Zelenemu čaju lahko povečamo antioksidativni učinek, če mu dodamo sok sveže limone. Antioksidativni učinek lahko povečamo tudi, če se poleg čaja posladkamo s kvalitetno temno čokolado.

NAMIG ZA NAŠE OBISKOVALCE

 

V Lekarni Ig vam nudimo tudi kvalitetno temno čokolado Lindt, ki ima dokazano ugodne učinke na naše telo. Poleg kupljene čokolade pa si lahko vsakič izberete tudi misli o čokoladi, ki smo jih v Lekarni Ig pripravili posebej za vas. Posladkajte se brez skrbi!

 

close