Dr. Grandel Eye Make-up Remover Gel, odstranjevalec ličil za oči

 

Pakiranje: 75ml

Gel za odstranjevanje ličil z oči hitro odstrani tudi trdovratne ostanke ličil s trepalnic in vek. Poleg tega pomirja občutljiv predel okoli oči in ga ščiti pred izsušitvijo.

 

16,37 z DDV

Prednosti

 

✓ Nežno odstrani ličila z oči in ustnic.

✓ Primeren za vse tipe kože.

✓ Regenerira in uravnava vlago občutljive kože na predelu oči.

 

Opis

 

Gel za odstranjevanje ličil z oči ponuja občutek svobode in globinsko očiščeno kožo. Gel za odstranjevanje ličil z oči hitro odstrani tudi trdovratne ostanke ličil s trepalnic in vek. Poleg tega pomirja občutljiv predel okoli oči in ga ščiti pred izsušitvijo. Gel nežno odstrani ličila z oči in ustnic. Izdelek je primeren za vse tipe kože. Regenerira in uravnava vlago občutljive kože na predelu oči.

Način uporabe: Nanesite na bombažno blazinico in nežno potegnite preko oči in vek. V primeru trdovratnih ostankov liči, namočeno bombažno blazinico za kratek čas položite na predel okoli oči, da se ličila raztopijo, in nato obrišite. Pri odstranjevanju posebej intenzivnih ličil držite blazinico na očesu 5 sekund in nato nadaljujte z brisanjem.

Sestavine: Aqua (Water), Butylene Glycol, PEG-6 Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Decyl Glucoside, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea

Garancija kakovosti: Dr. Grandel je samostojno družinsko podjetje z lastnimi raziskavami, razvojem in proizvodnjo ter dolgoročno strategijo za varno prihodnost. Kozmetika Dr. Grandel je poznana v svetovnem merilu in cenjena zaradi upoštevanja najboljših družbenih in ekoloških standardov. Skozi 17 linij ponuja odlične izdelke, ki ustrezajo zahtevam posamezne kože in vsakemu tipu uporabnika. Dr. Grandel kozmetika temelji na uporabi naravnih sestavin, kot so hialuronska kislina, proteinski moduli, vitamini. Učinkovitost in primernost izdelkov se zagotavljata z upoštevanjem strogih predpisov. Toleranca je zagotovljena s poudarkom na potrebah kože, kjer se sestavine osredotočajo na to, kar je najboljše za kožo. Izdelke lahko prosto kombiniramo med seboj, saj so zaradi optimalnih naravnih snovi vedno popolnoma prilagojeni zahtevam kože.

Poreklo: Nemčija