O nas

Zdravje in dobro počutje naših obiskovalcev

Naše poslanstvo je pomagati ljudem živeti zdravo in vitalno. Vzpostavljamo skrben in pristen odnos z našimi obiskovalci in gledamo na zdravje z veliko mero pozitivne naravnanosti. Dobrobit vašega zdravja in počutja nam je na prvem mestu. V ponos nam je izpolnjevati farmacevtsko etiko in pomagati ljudem najti pot do zdravja in dobrega počutja.

Premišljeno in skrbno izbrani izdelki

Veliko časa in pozornosti posvetimo temu, da se razgledamo po ponudbi, ki obstaja v farmacevtskem prostoru in izberemo le tiste izdelke, katerih certifikati dokazujejo ustrezno kakovost in varnost. Hkrati pa nas veseli, da vam svetujemo s polno suverenostjo, saj izdelke res dobro poznamo.

Celostno svetovanje in zdravljenje

Povezujemo konvencionalno zdravljenje s komplementarnim na področju homeopatskih zdravil, Bachovih cvetnih esenc, rastlinskih zdravil in drugih pripravkov. Z individualnim pristopom svetujemo optimalno jemanje vaših zdravil tako, da se poglobimo in proučimo vpliv hrane, interakcije med zdravili, kot tudi vpliv življenjskega sloga, ki prav tako zahteva prilagoditev terapije.

Dostava paketov in telefonsko naročanje

Spoštovani kupci,

v Prvi naravni lekarni smo zaradi razmer v državi onemogočili možnost plačila po povzetju.
Za pomoč in naročila po telefonu nas pokličite: 01 280 23 76 ali 040 629 889

Želimo vam veliko zdravja.

close