O nas

Zdravje in dobro počutje naših obiskovalcev

Naše poslanstvo je pomagati ljudem živeti zdravo in vitalno. Vzpostavljamo skrben in pristen odnos z našimi obiskovalci in gledamo na zdravje z veliko mero pozitivne naravnanosti. Dobrobit vašega zdravja in počutja nam je na prvem mestu. V ponos nam je izpolnjevati farmacevtsko etiko in pomagati ljudem najti pot do zdravja in dobrega počutja.

Premišljeno in skrbno izbrani izdelki

Veliko časa in pozornosti posvetimo temu, da se razgledamo po ponudbi, ki obstaja v farmacevtskem prostoru in izberemo le tiste izdelke, katerih certifikati dokazujejo ustrezno kakovost in varnost. Hkrati pa nas veseli, da vam svetujemo s polno suverenostjo, saj izdelke res dobro poznamo.

Celostno svetovanje in zdravljenje

Povezujemo konvencionalno zdravljenje s komplementarnim na področju homeopatskih zdravil, Bachovih cvetnih esenc, rastlinskih zdravil in drugih pripravkov. Z individualnim pristopom svetujemo optimalno jemanje vaših zdravil tako, da se poglobimo in proučimo vpliv hrane, interakcije med zdravili, kot tudi vpliv življenjskega sloga, ki prav tako zahteva prilagoditev terapije.

close